שתף קטע נבחר
 

שמח במטבח: מבקרים בישראפוד

ליקרים ליטאיים, פיצות ופסטה מאיטליה, חמאת עילית צרפתית כשרה למהדרין והדונאט הישראלי הראשון. ביקרנו בישראפוד 2011 והתרשמנו מהחידושים בתחום האוכל והמסעדנות

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד בערוץ האוכל:

זהב לבן: מתכוני שעועית

הולי קנלוני: מתכוני פסטה אלגנטיים

טארט פירות: המאהב הצרפתי של רותי

 

משקאות מברזיל (צילום: שי רוזנצווייג) (צילום: שי רוזנצווייג)
משקאות מברזיל(צילום: שי רוזנצווייג)

 

וגבינות שעברו הכשר במיוחד בשבילנו (צילום: שי רוזנצווייג) (צילום: שי רוזנצווייג)
וגבינות שעברו הכשר במיוחד בשבילנו(צילום: שי רוזנצווייג)


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ברנדי היישר מליטא
צילום: שי רוזנצווייג
צילום: שי רוזנצווייג
צילום: שי רוזנצווייג
מומלצים