שמח במטבח: מבקרים בישראפוד
ליקרים ליטאיים, פיצות ופסטה מאיטליה, חמאת עילית צרפתית כשרה למהדרין והדונאט הישראלי הראשון. ביקרנו בישראפוד 2011 והתרשמנו מהחידושים בתחום האוכל והמסעדנות
עוד בערוץ האוכל:
הולי קנלוני: מתכוני פסטה אלגנטיים
טארט פירות: המאהב הצרפתי של רותי
![צילום: שי רוזנצווייג](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3592651/1_a.jpg)
ברנדי היישר מליטא
צילום: שי רוזנצווייג
![צילום: שי רוזנצווייג](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3592635/american_donats_a.jpg)
צילום: שי רוזנצווייג
![צילום: שי רוזנצווייג](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3592639/argentina_beer_a.jpg)
צילום: שי רוזנצווייג
מומלצים