הגרסה הבריאה: כך תכינו כרוב ממולא
אם אתם אוהבים ירקות ממולאים, המתכון לכרוב ממולא יהיה אחד האהובים עליכם. כך תכינו את מנה - שלב אחר שלב
בשיתוף תנובה
משפחת אביסרור שממשתתפת בפרויקט "בית בריא" שיתפה את המתכון האהוב ביותר עליה. ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, הפך את המתכון שלהם לבריא יותר. כדאי לכם לנסות.
מה עוד למדנו להכין בריא יותר?
הפקה: אינטרוויזיה
כרוב ממולא
כרוב בינוני לחלוט את כולו במים רותחים לחמש דקות
להוציא ולקרר
להפריד את העלים
למילוי
חצי קילו חזה הודו טחון
כוס אורז מלא מושרה למשך לילה ומסונן
חצי כוס קינואה
שני בצלים קצוצים
חבילה של פטרוזליה קצוצה
קישוא מגורד אחד
גזר מגורד אחד
מלח פלפל
כפית חאווג' למרק
כפית לימון כבוש
מערבבים הכל ביחד
פורסים את עלי הכרוב וממלאים
משתדלים בגודל אחיד
מנחים בסיר רחב, קומה אחת
לרוטב
קופסא של עגבניות איטלקיות
שתי שיני שום כתוש
שתי כוסות מים
מלח פלפל
למזוג מעל
להביא לרתיחה
ולבשל על אש נמוכה עוד כחצי שעה
לפני הגשה לפזר פטרוזליה קצוצה
בתאבון
מומלצים