|
61. חבל על הזמן של כולם ...
חבל על הזמן של סעיד מעכו או של החומוסאים מאבו גוש ...
עוזי הוא מלך החומוס של המדינה !!!
מי שלא אכל מנה של עוזי לא יודע מה זה חומוס אמיתי ...
|
|
|
62. רק יקר ב-50% יותר מכולם
לוקח על חומוס ופול+שתיה 30 שקלים, במקום למשל 20 שקלים בכרם, ביפו ובכל שאר הארץ.
קוןראים לזה בשפת העם - גנב, לא?
|
|
|
63. החומוס של עוזי
זיוה ליבוביץ , |
נתניה |
|
(19.02.05) |
החומוס של עוזי הוא החומוס הטוב ביותר שאכלתי עד היום.
היחס של עוזי ללקוחות הוא מאד אישי,
עוזי מכיר כל לקוח שמגיע אליו. מכין לכל אחד את החומוס באופן אישי עם חיוך ובדיחה טובה
מומלץ לנסות.
מי שמגיע לעוזי פעם אחת חוזר תמיד ולצמיתות.
כך קרה לכל האנשים שהבאתי להם לטעום מהחמוס של עוזי.
ניתן לקחת גם הביתה.
|
|
|
64. תגובה למספר 62 למה אתה" מלכלך"????
החומוס של עוזי הכי טעים שיש, הכי טרי שיש ,
אין בכלל מה להשוואת למקומות אחרים ,
עוזי זה עוזי , והחומוס זה ה-חומוס !!!!!!!!!!
אז בבקשה לא ללכלך סתם בשביל עוד 10 שקלים, (כמו שאתה כותב )
בשביל חומוס טעים שווה לשלם !!!!!!
|
|
|
|
|
יש את לאבלבי בגיבורי ישראל, לדעתי הרבה יותר טוב, בסגנון של אבו חסן.
|
|
|
67. חומוס מעולה
ניסים , |
גבעתיים |
|
(29.10.07) |
אכלתי לפני כמה שנים וחומוס שם מעולה!!!
|
|
|
החומוס הכי טוב בעולם, נקודה.
|
|
|
69. איזה תור יש לו, אין לי סבלנות לעמוד בתור הזה
תור מבפנים עד לרחוב. למה מה קרה שאני אעמוד ככה בתור עד שאקבל אוכל???
|
|
|
70. מס' 1 בעולם מאחת שמבינה בחומוס
עוזי אתה תותח אין עליך.
אל תתתרגש מה"מתחרים" שפתחו לידך אתה שם אותם בכיס הקטן
|
|
|
אין חומוס כזה בשום מקום תבדקו
|
|
|
72. אין דבריםם כאלה!!!! חומוס אדירר!! כנסו!!!
הסתובבתי עם חבר בארץ ואכלתי כמעט בכל חומוסייה מוכרת בישראל ופשוטט ללא ספקק בכלל חומווס עוזיי לוקח את כולם!!! אין בכלל מה לדבר..
|
|
|
עוזי מגיש חומוס בינוני, שבתל אביב היה מוצא עצמו באחת החומוסיות המתחלפות ליד עמיקם במקרה הטוב. חומוס מימי, עמוס בטחינה ומקושט ביותר מדי קשקושים כמו מי לימון וכמון. מרוח בקמצנות תימנית אופיינית ומתומחר לפי משקלו הסגולי בפלטינה. You won't last a day in the Creek !
|
|
|
74. פלוצים
הפלצן , |
פלוציה |
|
(25.02.09) |
ומה עם הפלוצים שנוצרים מרוב התבלינים שהוא שם בחומוס
|
|
|
על הבוקר לאכול חומוס עוזי זו פצצת אנרגיה עירקית שלא מן העולם.
| |