היום קטפתי שזיפים יפיפיים מהעץ. לאחר שחילקתי לכל חברותי וקרובי נותרו לי עוד המון
אני רוצה להכין ריבת שזיפים-פןבידל
האם מישהו יכול לכתוב לי כיצד אוכל לרשום את המתכון ולתת לי טיפים כיצד אוכל להשתמש בריבה זו לעוף, או לכל מאכל אחר?
תודה
לאחר קירור הריבה יש להעביר לצנצנות ולשים בסיר מים קרים על אש נמוכה במשך בדיוק זה יוצר ואקום בכלי ושומר על הריבה הרבה יותר זמן חמשל יש לי ריבה לפני חצי שנה שעדיין טעימה כאילו הכנתי אותה אתמול...
שלום, לצערי בריבות שאני מכין לאחרונה כמו תות השדה יוצאות לי דלילות מידי.
אני על קילו תות מוסיף בערך 750 גרם סוכר ולאחר בישול של לפחות חצי שעה מוסיף מיץ מחצי לימון. מה אני עושה לא בסדר, בשנה שעברה היה לי אותו סיפור עם המישמש.