אוכל  טעם החיים
מרק בצל: חורף נוסח צרפת
יעל מורג
פורסם: 08.01.08, 10:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 49 תגובות ב-46 דיונים
31. תגובה ל-30
(09.01.08)
אולי חלאס? אתה יודע, "יש עוד כמה שומרי כשרות שנכנסים לאתר" זה אחד הטיעונים הכי בכייניים ששמעתי. אז מה?! מה עם "יש כמה אוכלי טרפות שנכנסים לאתר"? מה איתנו? לנו לא מגיע? אפשר לחשוב שנתנו לך מתכון עם חזיר (איזה זעקות היינו שומעים אז... כי הרי התחשבות מבחינתכם - עובדת רק לכיוון שלכם) - כולה מתכון עם ציר עוף וחלב! תחלךיף את הציר, מה הבעיה? חתיכת בכיין מסריח! למה כל הזמן לילל כמו ילדים שלקחו להם את הצעצוע? מה קרה? לאנשים דתיים אין מספיק שכל כדי לדעת מתי מתכון אינו כשר ולהכשיר אותו? אם קשה לך - תבוא אלי, אני אסביר לך. ואם עוד פעם אנ אשמע את הטיעון של "זו מדינה יהודית" - אני אקיא עליכם. זו גם מדינה של כמה ערבים - נוצרים, מוסלמים ודרוזים, במקרה שלא שמתם לב. ובכלל, כל עוד מותר בחוק לאכול אוכל לא כשר (לא אם זה היה תלוי בכם, אני יודע...) - זכותנו, המיעוט הזניח הזה של כמה מאות אלפי אנשים, לקבל גם מתכוים לא כשרים.
32. הכנתי אתמול גרסה כשרה והיה מאד טעים
אלינה   (09.01.08)
בשביל הציר המסתי שתי כפות מרק עוף "מחומרים טבעים בלבד" של אסם בכוס מים רותחים, הוספתי את זה לסיר, ואח"כ הוספתי עוד 3 כוסות מים רותחים, סה"כ ליטר.
33. בימקום צילי עדיף כף חרדל דיזון ...
גדי ,   כרמיאל   (09.01.08)
34. ל-3 ודומיו
אסא כשר?   (10.01.08)
זהירות, הטימין מכיל חרקים מיקרוסקופיים והבצל ערל ועכו"ם. נראה לך שמישהו שומר מצוות מכין את המנה ורק לאחר מכן שם לב שהוא שם ציר עוף עם חמאה???פתאטי
35. ל-30
אסא כשר?   (10.01.08)
למה לא לתת מתכון לא כשר?יש כמה אוכלי שרצים שנכנסים לכאן
36. לשומרי הכשרות
ח'רה כבירה   (10.01.08)
את ציר העוף ניתן להחליף עם מיץ פטל או עם עסיס חבושים
37. 19 22
luli612   (12.01.08)
אתם פשוט אנשים טיפשים. אני אישית לא שומרת כשרות, אבל אפשר גם לאכול כשר וגם טעים. למה אתם מעירים הערות פוגעות כאלה?????
38. כן הבנו כבר שהמגיבי באתר שונאים נשים ודתיים
מהנדסת ,   לוד   (13.01.08)
מה שמעניין אותי זה מאיפה מגיעה השנאה הזו. הכי הצחיקה אותי התגובה "מתי יבינו שכדי להנות מהחיים צריך לוותר על הכשרות". יקירתי, אני חילונית ששומרת כשרות ונהנית מהחיים. חלאס כבר להכתיב לאנשים איך לחיות. לדעתי זה יפה שדתיים שואלים איך ניתן להפוך את המתכון לכשר וחילונים עונים בכיף עם שלל הצעות לתחליף. כל הכבוד למי שחשוב לו למזער את הקיטוב ושנאת החינם בארץ שלנו!
39. מרק מעולה!
פשטידה   (10.11.08)
בעלי, חובב מרק בצל עתיר טעימות ונסיונות, ואני, שסתם נהניתי מהמרק, הסכמנו שמדובר באחת הגרסאות המעולות ביותר של המרק המופלא. חמישה וחצי כוכבים!
40. אפשר ציר ירקות
יוסי ,   בת ים   (14.12.08)
אפשרי להכין ציר ירקות כול מה שצריך זה בוקה גרני( ירקות שורש בצל סלרי גזר שורש פטרוזיליה שחתוכים גס מאוד ומוצמדים בייחד) להוסיף גם שקית שבתוכה יש תבלינים כגון פילפל אנלגי אגוז מסקט עלי דפנה להשחים את הבוקה גרני עד לקבלת משקע בתחתית הסיר להוסיף מים ולהרתיח לסנן את הנוזל לסיר חדש את הבוקה אפשר לזרוק לפח גם את הסושה להמשיך לבשל את הציר עד לביעבוע על אש נמוכה .
41. אנחנו יהודים!
קרן אסידו ,   אשדוד   (10.03.09)

ששכתם שאנחנו יהודים?! איך יתכן לפרסם מתכון למרק בצל עם חמאה וציר בשר?

אי אפשר אחרת?

חבל מאד להכשיל!

קחו לתשומת לבכם, אנו יהודים גאים!

42. ל-41
יוסי   (28.03.09)

מישהו מכריח אותך להכין את זה?

לא נראה לך שהתגובה שלך קיצונית משהו??

 

גמני יהודי, גאה אפילו, וכנראה שגם את -

אבל אם אני בוחר לא לשמור כשרות זה הופך אותך ליהודיה טובה יותר???

נסחפת.

43. חג שמח
(11.04.09)
יש מרק בצל כשר .?
44. מרק מדהים!!!
נעמה   (12.03.10)
מרק הבצל הכי טעים שטעמו שפתי! יצא מצויין וכל מי שטעם התענג בטירוף.תודה על המתכון המנצח.:)
45. די לכפיה הדתית! רוצים מתכון צרפתי אותנתי-זה מה יש.
רון ,   ת"א   (03.11.11)
46. לכל המגיבים על הכשרות
KO   (04.11.11)

פעם אחרונה שבדקתי חמאה זה כשר

וציר עוף אפשר לעשות מאבקת מרק פרווה - יוצא פחות טעים אבל ... אוכל כשר תמיד פחות טעים אתם רגילים

 

 

 

תגובות קודמות
חזרה לכתבה