וגם קצת קרועה. לא מתאים לספר בישול. (נחמדה מדיניות החזיר של סטימצקי: אין הנחות על ספר פגום, אין עותק אחר, ואם את לא רוצה לא צריך, ממילא נחזיר את זה להוצאה.).
ואכן הדפדוף קדימה ואחורה מעצבן ברמות (אם היה כ"כ הרבה מקום לתמונות ולתמונות אווירה של בית הקפה, היה אפשר גם לחזור על המתכונים הבסיסיים) וגם החומרים המוזרים שהופיעו ברוב המתכונים בספר, סוכר אינוורטי?! כשהוא היה אמור להיות מותאם ברובו לאפייה ביתית (כך היא מבטיחה בעצמה בתחילת הספר).
החלק של עוגות הויטרינה קטן מאוד יחסית וגם חלקן כנראה כבר יצאו מהמחזור במסעדה וגם מהאופנה, והרי לאיזה צורך קונים ספר כזה? רק כדי להרשים את האורחים. הרי זה לא בדיוק מזון בריאות.
ננסה ונראה אם טעם העוגות לפחות שוות את הבאלגן שבספר.