|
1. למה לא לקנות נבטים וזהו
tanya24 , |
ירושלים |
|
(22.11.10) |
|
|
|
2. אין דבר כזה תחליפי בשר ! בשר הוא התחליף למזון צמחי
כל עבודות הבניה , |
אשקלון |
|
(22.11.10) |
אפשר גם לבשל מש עם אורז , בדומה למג'דרה עם עדשים
|
|
|
תודה, זה באמת שני צמחוני, קל בריא פשוט ונראה טעים, ינוסה בהקדם כן ירבו.
|
|
|
4. מה זה??
פטריק הקדוש , |
קו-סמוי |
|
(22.11.10) |
מה זה המנה הפלצנית הזאת
בשביל מה יש פרות???אם אשתי תכין לי את זה היא עפה לאמא שלה.
אני רוצה סטייק כל יום כל היום
|
|
|
|
|
ילדים קטנים ממש אוהבים לראות את הנבטים גודלים, וכל יום באים לחלון לראות אותם, זה גם בדיוק 2 שניות בבוקר ועוד 2 בערב לשטוף את הקטניות. יש עכשיו גם בסופרים אריזות נחמדות להנבטה של כל מיני נבטים, מומלץ לילדים
|
|
|
7. אין דבר כזה תחליף לבשר
לא מש, ולא סויה ולא כלום. ולא משנה באילו צירופי דגנים וקטניות.
בלי בשר - לא תקבלו ויטמין b12.
למבוגרים במיוחד, ללא תוספת מלאכותית, גם ביצים/עוף/דגים אינם מספיקים, חייבים בשר!!!
|
|
|
8. הפלוצים מהזרעונים האלה מש מש, משהו משהו. מנסיון
|
|
|
9. רק לי העגבניות המיובשות לא נראות ממש יבשות?
|
|
|
10. עוד שטיות לפלצנים
מיזרחי גאה , |
מרכז |
|
(22.11.10) |
עלאק מש עוד שטיות לאשכנזים שמשעמם להם ורוצים עלאק ליהית מגניבים לכו תוכלו גפילטהפיש עים סוכר
|
|
|
11. קניתי את זה פעם בעדן טבע מרקט.
לא משהוא בכלל ובטח לא תחליף לבשר - זה קטניות.
|
|
|
כשכותבים 1 כוס מש...או 4 כוסות מונבטת, האם הכוונה שאפשר להשתמש במש לא מונבט או במונבט בלבד, או בשתי הצורות?
|
|
|
ואני לא צמחונית. זאת פשוט שעועית כל כך טעימה ומשתלבת נהדר עם עגבניות, תרד וטחינה. זה הפיתרון שלי לארוחות מזינות שלא גוזלות הרבה זמן. אין לי זמן או חשק להנביט, זה לא כל כך טעים לי. אבל אני אוהבת מש מבושלת.
תודה רבה על המתכונית, יעל, הם נראים מצוינים ופשוטים ובטח אנסה את כולם.
|
|
|
14. מש הוא קטניה ידועה ואהובה במטבח הפרסי
הולך מעולה בהמון תבשילים, נזידים ואפילו מבושל עם האורז. בעיקר מתאים כתוספת ליד מנה בשרית מכובדת :-)
הנבטה? אולי אם שכחנו אותם במקום לח בטעות...
|
|
|
15. ממש לא פלצני -קונים בשוק, בדוכני הקטניות
לקוחה מרוצה בשוק פ"ת |
|
|
(22.11.10) |
אנחנו לא צמחונים אבל חמותי מבשלת את זה בסגנון מרוקאי, אוכל פשוט וטוב
|
|
|
לי שעועית מש מונבטת גרמה לתסיסה קשה מאד בבטן ולסבל רב.
שווה לנסות, אבל אם זו התוצאה יש להסיק את המסקנות הנכונות.
|
|
|
17. לסובלים מגזים - לילה השריה
ואל תבשלו את הקטניות במי ההשריה. אפשרות אחרת היא פשוט לבשל יותר זמן (ואם הנבטתם - אז לבשל 10-20 דקות בנוסף להנבטה)
|
|
|
יש לי מרק קבוע ופשוט שאני עושה - מש ואפונה. זה התחיל סתם בגלל שיש להן את אותו צבע וזה קרץ לי לנסות. מרתיחה במים שעה (אפונה חצויה), שניהם תיק תק בלי השריה מוקדמת. מוסיפה אבקת מרק ותבלינים וזה יוצא סוף הדרך. גם משביע גם בריא וגם דל קלוריות.
|
|
|
|
|
|
|
תודה
כתבה נפלאה
כן ירבו
ולכל המצקצקים- מוזמנים להמשיך לאכול בשר ולחשוב כמו לפני 1000 שנים..
|
|
|
|
|
עם השני צימחוני. מעניין, כתוב יפה, ומאוד שימושי. ואני אפילו לא צימחונית!
|
|
|
|
|
נשמע ממש מצויין-איכשוהא גם מזין וגם טעים ואולי גם לא משמין??? אין הרבה מאכלים כאלה ןאני מתכוונת לנסות את המתכון של הנזיד החמצמץ
|
|
|
26. OMG הכתבה הכי טעימה שראיתי
|
|
|
27. יש לך רעיונות למנות צמחיות בלי מלח? ובלי סוכר?
לי כמו לאנשים רבים אחרים אסור לאכול מלח (יתר לחץ דם). וגם סוכר לא (השמנה, אפשרות לסכרת חס ושלום, פחמימה ריקה).
האם ידוע לך איך להכין פחזניות מלאות בפטריות? אכלתי פעם ממזנון שהוכן ע"י קייטרינג, וזה היה פשוט גן עדני.
|
|
|
סוף סוף אני מבינה מה זה הדבר הזה....
ומה אפשר לעשות איתו :-)
הללויה!
|
|
|
29. האוכל נראה טוב, כתבה מעולה!
|
|
|
30. איך אומרים מש באנגלית??
| |