יש מליון פשטידות ללא גלוטן. במקום קמח ואיטריות שמים פשוט אורז או תפוחי אדמה. אין שום צורך לשים כמות ענקית כזו של גבינות.
בענין טוברוג,זו גבינה רכה אבל מאד יבשה היא נמכרת בסופרים במשקל. יש שני סוגים אחד בטעם טיבעי והשני עם צימוקים ועם מתיקות קלה מאד .היא טובה מאד למילוי בלינצ'ס .אחוז השומן בה הוא מ-3 עד 5 אחוז.
אין לי בעיה לאכול עם קמח אבל בכל זאת עדיף כמה שפחות, אפשר להוסיף קוואקר במקום ולגבי ביצים, אפשר לשים שתי ביצים שלמות ורק החלבונים מהשאר אם כי 2 ביצים מספיקות בהחלט.
אפילו מכינה פשטידת קישואים ללא קמח, רק ביצים וגבינה ויוצאת טעימה מאוד.