|
1. פרות חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
בבכות ילדינו , |
בצל גרדומים |
|
(08.05.16) |
|
|
|
2. אותך קיבלנו בת שנה, עגלה קטנה ומתוקה
אני זוכרת איך גדלת , |
אני זוכרת כל דקה |
|
(08.05.16) |
הנה האוטו של מרבק שלום עיניים יקרות סליחה, יסלח לי אלוהים זו לא תקופה בשביל פרות.
|
|
|
ביום העצמאות אני מתכוון לתת לילד שלי איזה נתח גופת עגל צלויה טוב בפיתה, אח"כ אקח אותו לחווה הסמוכה שילטף קצת את הפרות והעגלים. ואם איזה טבעוני הזוי יתחיל להגיד משהו על מה שיש בפיתה בפני הילד שלי, אני אתן לו נבוט בראש.
וברצינות, אם לא הייתי חושש מצינזור התגובה הייתי רושם כאן בדיוק מה דעתי האמיתית על מרבית בני האדם שממשיכים לצרוך את זה.
|
|
|
אני לא אוהד גדול של נקניקיות וקבבים, ואלה נתחים שהולכים טוב על הגריל. לכבי הצלעות - אפשר לבקש מהקצב שיחתוך אותם לרוחב, מה שנקרא "מיאמי ריבס" או "מאווי ריבס", ואוכלים ישר מהעצמות.
|
|
|
5. המקור מעדות המזרח וגם הסרחון וזוהמה
|
|
|
6. שלום ירון, בכל המרינדות שלך יש דבש או סוכר. יש לך מרינדות
לסוכרתיים?
|
|
|
7. טלה מאד מזכיר גור כלבים קטן וצמרירי
הם מאד אוהבים לשחק בחצר עם כדורים וגם שמלטפים אותם. הם מלאי חיים ואהבה לא פחות מכלב או חתול.
|
|
|
הן הפרות הארופאיות ששיתפו פעולה עם הנאצים. יש אלמנט של צדק לצלות בשר בקר על האש ביום העצמאות למדינה!
|
|
|
9. מוכר גופות של פרות זקנות שנסחטו בחליבה
ריח של דם והרג בקצביה שלו, והמחירים של הגוויות בשמיים
|
|
|
10. יש אותו דבר רק בטיבעוני?
|
|
|
|
|
12. חרדים ושמאלנים צאו לי מהצלחת !!!!!!!!!!!!
|
|
|
למה להרוס את כל הטעמים המוכרים והאהובים ? אי אפשר מלח. פלפל שחור.כמון וקצת פפריקה והכל טעים ועסיסי.לחילופין לערבב את בשר הקבב עם התבלין ראס אל חנות (תערובת תבלינים מצוינת )ופשוט להתענג . חג שמח לכולנו.
|
|
|
14. ממליץ על ספריבס חזיר טעם אלוהי במחיר סביר
|
|
|
15. בשר על האש בריא לאלה בתאבון וחג שמח לעם ישראל
|
|
|
16. בתאילנד בחבל איסן מבשלים וממנגלים כלבים חופשי טעים לתאילנדים למה לא
|
|
|
יש לפרנס אחים דרוזים יהודים אסור אסור אסור לפרנס נחשיי צפע מבית סכנה לפרנס נחשיי צפע
|
|
|
18. פעם ראונה שאני מבינה שהערסים עושים מנגל כדי לכפר על חטאיהם
|
|
|
19. ירון, אוהב את הטורים שלך, אבל יש לך קצת חורים בהסברים
ובמתכונים. אשמח אם בפעמים הבאות יהיה יותר פירוט. דוגמא? לא כתבת כמה זמן לשים את הצלעות על הגריל יכולת להסביר יותר על הנתח - שאגב הצלחתי להשיג רק במשקל של 750 גרם.
|
|
|
20. כנפיים זה החלק הכי גרוע של העוף
רק שהוא הכי טעים.
|
|
|
21. אחלה טור ירון, נהנתי לקרוא
|
|
|
22. חיות לא מרגישות כלום הן גועות רק כשמפריעים להם.
|
|
|
23. בשר אוכלים עם מלח ופלפל...ולא הורסים עם רטבים למינהם
|
|
|
24. ימית ,שבי לי על הפנים:)
|
|
|
25. בשר?? רק דגים על האש. עם פלפלים חריפים ולימון .
|
|
|
26. זאת האמת וכל האמת
איזי גור , |
בצריף רעוע |
|
(13.05.16) |
כל ימיי כירסמתי, אכלתי, זללתי, בשר מכל המינים וכל הסוגים. ונהניתי מכל ביס ומכל כירסום. ואז באו ימים שכל הפרות, והעגלים וחזירים והשפנים והעופות הטבוחים החלו לנקום. השומן שבשר החל להצר את העורקים, משהו אחר גרם לגירויים בעור. ובקיצור. לא טוב. התחלתי לחפש מרפא והגעתי אל כמה רופאי אליל. אלה בדקו וקבעו: הררי חסה ומלפפונים, טונות של עשבי תבלין, דליים של כוסמת וקינואה ואם כבר אורז אז מלא ובטטות במקום תפוחי אדמה ותפוח עץ ליום- מביא בריאות חלום. ואוסיף ואתוודה. כלאימת שאני רואה בעיתון איזה צילום של סטייק או צלעות בא לי לבלוע את העמוד כמו שהוא וכאשר בשולחן הסמוך במסעדה מישהו יורד על סטייק בריא, צריכים ארבע חברה בריאים להחזיק אותי שלא אתקוף את המתגרה הזה. ואז, לפעמים, אני נשבר ומזמין כמה צלעות כבש בגריל ועט עליהן באנחות קורעות לב ואז משלם על כךבכמה לילות ללא שינה. גירודים איומים בגב. קוצר נשימה בגלל הבטן הנפוחה, עייפות נוראה בשל מאמצי העיכול. יציאות מסריחות וכבד, כבד, כבד. נכון. זה מגרה, זה טעים, זה מוזיל ריר. אבל זה עולה. בבריאות. ו... גם בכסף. אי לזאת. סלט חסה טרייה מעוטרת ברצועות דקות של בצל סגול ושן שום פרוסה דק. שמן זית, מיץ לימון וכמה פרוסות דקות של פלפל ירוק חריף. פתה קטנה מחיטה מלאה ותה סיני ירוק. ואם מוכרחים משהו מן החי אז חצי דג בשמן זית, פרוסות לימון, פרוסות שום, מעט פלפל, עטוף בניר אפייה שהולבשה עליו יריעת אלומיניום ולתנור, או לוטסטר אובן לרבע שעה בחום של 200-180 והרופא שלך יהיה מחוסר עבודה.
| |