|
1. לא מספיק פטה, שמופקת בייסורים של פרות
גם בולגרית? להרוס שורש טבעוני נפלא כמו סלק ולפזר עליו חלקי גויות של בולגריות? החזירו את הבולגרים לבולגריה, שם מקומם יא מנוולים!
|
|
|
2. היום קרפצ'יו סלק, ומה למחר? קבב מלפפון? אולי
שיפודי עגבניות שרי? סטייק פורטובלו?
|
|
|
מתכון מצויין. אנסה אותו מחר
|
|
|
קרפצ'יו מכינים מבשר, ולא משנה מה "שפים" בעיני עצמם טוענים. זה סלט.
|
|
|
|
|
6. עדיף לאפות את הסלק על קליפתו - יותר טעים ויותר בריא
שומרת על הוויטמינים והמינרלים ואין צורך לקלף.
|
|
|
7. סלק עם בולגרית, שילוב נהדר!
|
|
|
הדיליי פה, הכי הקיץ של אביה
|
|
|
9. מתכונים עם גבינות הם של החברות שמייצרות גבינות כדי לגרום
לאכול גבינות!לא כדאי |
|
|
(07.09.16) |
|
|
|
10. זה לא קרפצו בלי בשר..!! סתם מעתיק שם של מתכון בשרי למה?
|
|
|
|
|
12. איכס, קרפצ'יו ללא בשר? גועל נפש!
|
|
|
|
|
14. אני אגלה לכם סוד לגבי קרפאצ'ו סלק
זה עדיין סלק עם טעם של סלק, אפילו שקוראים לו "קרפאצ'ו".
|
|
|
15. כנסו למתכון האורגינלי ....
לפת
גבינה. כחולה עובש
ארגולה
שמן זית , מלח עבה
בלסמי איכותי
צנוברים
מבשלים את הסלק פורסים במנדולינה , ערימה יפה של ארגולה במרכז , לטפטף שמן זית בלסמי , לפזר מלח עבה קצת פלפל שחור גרוס
ויאללה לאכול
|
|
|
16. מעצם המילה קרפצ'יו - זה לא מבושל. אז איך...סלק מבושל???
קרפצ'יו סלק עושים עם סלק חי. לא מבושל!!!
|
|
|
אין לי חומץ בלסמי מה יכול לבוא במקום
| |