|
|
|
2. כמה מלח ???? זה הקטע הקשה
|
|
|
3. כדאי מאוד לבשל קצת את תפוחי האדמה המגורדים
|
|
|
4. טיפ - מוסיפים גזר או שניים מגוררים, מעדן
|
|
|
5. פטרוזילה קצוצה תוסיף המון ממולץ בחום
|
|
|
|
|
7. אם לא עושים את זה בחנוכה זה לא ייצא טעים?
|
|
|
|
|
9. את האזרחים ,מה לא ברור פה?
|
|
|
10. בכל פעם שאת מוותרת על ביצה את מצילה אפרוח מהמטחנה
ביצים = אכזריות |
|
|
(26.12.16) |
בכל פעם שאת מוותרת על ביצה, את מצילה תרנגולת מחיים שלמים בתוך כלוב בגודל A4 ללא יכולת לזוז.
|
|
|
11. התפרק לי במחבת. היכן הטעות?
|
|
|
12. ליצמן לא מרשה לטגן. תפסיקו עם זה !
|
|
|
13. לא חידשתם לי כלום, כך אני עושה כבר 50 שנה!
|
|
|
14. תזכרו - שלוש, שתיים, אחת - פלאצקי!
שלושה תפוחי אדמה, שתי כפות קמח, אחד בצל (ואחד ביצה). מגררים תפודים ובצל על הקטן, מוסיפים השאר, מלח פלפל - ולטגן. פלאצקי מושלמים להגיש עם שמנת.
|
|
|
15. איזה פלפל הזכרתם מלח ופלפל וכמה ביצים
|
|
|
16. מציעה להוסיף גם קינמון, נותן טאצ'
|
|
|
17. למה לי הם מתפרקים ל"חוטים" תמיד?
|
|
|
18. התפוחי אדמה לא תמיד מתבשלים כל כך מהר
2 דקות טיגון לא מספיקים כדי לרכך את תפוחי האדמה אני מבשל אותם קודם ואז מועך (כמו פירה) וממשיך לפי המרכיבים למעלה. קצת יותר עבודה אבל הרבה יותר מוצלח לדעתי.
|
|
|
מה כל כך מיוחד בלביבות ? מתכון ידוע ומוכר לכל אחד , אין פה אפילו שידרוג אחד....
|
|
|
|
|
שמים את תפו"א המגורדים עם בצל ומלח לטפטף מעל מסננת כחצי שעה, כך שייצאו הנוזלים. כשתפו"א יבשים צריך להוסיף רק קצת קמח שלא יתפרקו. (מתכון ליטאי ותיק)
|
|
|
|
|
23. לביבות תפוחי אדמה
שרה כהן , |
ראשל'צ |
|
(01.01.17) |
מה הרבותא? לביבות רגילות לחלוטין.
|
|
|
24. הלביבות
דן הבשלן , |
רמה"ש |
|
(17.02.17) |
להוריד כף גדושה מהקמח ולהוסיף כף גדושה קורן פלור. משדרג את הלביבות
| |