|
|
|
|
|
33. כמי שמכיר היטב, מזה עשרות שנים ועובד באזור:
השתגעת? מה המשמעות של "הכתבה באדיבות דרור פילץ". מוזס לא שילם? במה מתבטאת אדיבותך? פלפל הזקנים וגם מישל מעולה (בטח יחסית לת"א). קפה אווה - רק הקפה והמקום החדש, סתמי, במיוחד בעיצובו. אין שום וייב. היתר: ממש סתם ופחות... יעקב קבב: בגלל שהוא זול יחסית. עוגת הפרג המפוארת של שני, המצולמת: מתוקה להחריד. הפרוסה היא לשנים. אחרת תקבלו הרעלת סוכר. סואידן: יקר ופלצני. ל"תפור" את היהודים שיורדים בשבת לואדי. ערבים לא מתקרבים. (מעניין למה?) מעיין הבירה: יקר. הכבד הקצוץ, עשוי מכבד בקר.... אין לי כוח להמשיך. הכותב הוא חיפאי?
|
|
|
החומוס הגרוע ביותר שאכלתי . ניתן לראות בבקרים שמביאים לשם חומוס בקופסאות פלסטיק גדולות. החומוס שם הוא חומוס תעשיתי. אתם מוזמנים לגשת ולטעום. אוכל טעים בחיפה (אוכל רחוב) ניתן למצוא בכרמל, בשדרות מוריה, מתחיל בפלאפל הנשיא, יש עוד פלאפל מעולה באמצע שדרות מוריה(ליד צפרירים) פשוט תענוג ואם רוצים חומוס אז יש חומוס של ברסלבים(היה מוזר גם לי פעם ראשונה)בשדרות מוריה ,חומוס ברדיסלב (או משהו כזה, תשאלו מקומיים) , המנה הכי טובה, טרייה וטעימה שאכלתי. בתאבון ואל תאמינו לכתבות ממומנות
|
|
|
35. אין על מעיין הבירה ופלאפל ג׳ורג׳.
|
|
|
36. עיר משעממת מבחינה קולינרית
מסעדות גרועות, תודעת שירות מזעזעת, מחירים גבוהים בלי הצדקה, בקיצור אין שום סיבה להגיע לחיפה בשביל אוכל. גם לא לרולא, ויוינו ושאר המסעדות היומרניות שנפתחו בשנים האחרונות בעיר. תמשיכו הלאה לעכו, עדיף.
|
|
|
שכחתם אותה. זו השווארמה הכי טובה בארץ!
|
|
|
כל המקומות שצוינו אכן לא רעים. אבל קודם כל איפה שווארמה אמיל? המוסד אולי הכי גדול בחיפה אחרי מעיין הבירה.
מעבר לזה, יש דור חדש של מסעדות מודרניות יותר- צ'אנג בה, צ'יז וכו'
|
|
|
39. גולד פיש זיסו 26, חיפה, חבל"ז זול וטעים אני ממליץ
|
|
|
40. אין על האוכל בחיפה, מזרח ומערב בכל מקום
|
|
|
מה עם השוארמה הכי טובה בארץ מוסד ותיק שאין בו זיופים. לא מגיע לחיפה בלי לאכול שם
|
|
|
42. לא מפרנס שונאי ישראל אנטי ציונים.
|
|
|
43. סנדביץ גבי הכי טעים !!!
|
|
|
44. רק "רוני-פול" !!! המסבחה הכי טובה בארץ
רק "רוני-פול" !!! המסבחה הכי טובה בארץ
|
|
|
45. יוז׳י?!! איך נשמט מהכתבה??
|
|
|
46. החומוס מעולה והכי!!! טוב יש בחומוס פאדי ברחוב הבנקים
|
|
|
47. סתם כתבה שלא משכנעת מרוב שהיא משתדלת
ואגב לומר שקצב איקס מקפיד על שימוש בבשר עגל זו גנבת דעת, כי מרבית הבשר בארץ מבוסס על עגלים חיים (לא עגלות) מיובאים בספינות וכל לגבי הבקר המקומי. חוץ מזה שהמקומות הללו סוקרו עד עייפה (אכלתי במרביתם) ואין כאן חדש. ולמה אירופה ולא עיר נמל מזרח תיכונית?
|
|
|
48. שווארמה מוגרבי, הכי טוב שיש
|
|
|
49. לנסוע לחפש מסעדה בחיפה?? יותר נוח לטוס לפאריס .
גם יותר יפה, גם יותר כיף וגם האוכל במימדים ללא השוואה. האמת המחיר בטיסות מוזלות גם לא משהו נורא.
|
|
|
בחיפה באמת יש מסעדות מעולות לחומוס ועל האש
|
|
|
המסעדות/חומוסיות בוואדי ניסנס, הן לא נקיות, משרד הבריאות חייב לבקר שם מידי פעם. אכלתי לפני כשנה באחת החומוסיות, וחטפתי קילקול קיבה, 3 ימים לא יצאתי מהבית.!!! (צמוד לשירותים...) הם כנראה מחזיקים של סודאנים/אריתראים במטבח, בהכנת סלטים, ובשטיפת כלים. זהירות מכל המקומות הללו.
|
|
|
52. במבינו ולא יעזור כלום
שווארמה אחרי כל משחק כדורגל
|
|
|
שום כתבה פירסומית לא תשנה זאת.
|
|
|
54. חיפה היא לא עיר - היא בית אבות אחד גדול
אין צעירים בחיפה. אתה מגיע לעיר הזאת ואתה רואה רק עזובה והזנחה בכל מקום.
|
|
|
החומוס הכי טוב וטעים בחיפה רק אבו שאקר ,את אבו מרון מכירים כאבו קמון ( קמצן ) מנות קטנות ויקרן ,בנוגע לכל השאר יש משהו בדבריך השאוורמה הכי טעימה אצל אמיל ,פלאפל הנשיא בכרמל יותר טעים ,קפה גלידה יונק ומעיין הבירה אלופי עולם ,קבב ועל האש בסגנון של יעקב רק בטירת הכרמל שם כל דוכן קבב חלום ואצל סביח במחנה דוד ,מסעדות דגים אין לנו ברמה (מישהו חייב
להרים את הכפפה ) .....
|
|
|
להשוות את הדולפין לאחרים זה בדיחה. הדולפין זו מסעדה והשאר דוכני חומוס
|
|
|
57. כתבה מעניינת אך לא מדוייקת
אכן יש מקומות המגישים אוכל איכותי וטעים בחיפה. חבל שהכתבה עם דגש על ניקיון למופת (שנכתבה על מקומות שבחלקם הניקיון ממש אינו למופת) מרגישה ממומנת ולא אובייקביטית בכלל.
מה שכן - מצטרף לביקורת החיובית על מעיין הבירה.
|
|
|
|
|
59. איך זה שלא מזכירים את שווארמת אמיל
דני , |
חיפאי לשעבר |
|
(11.11.17) |
המקום העדיף עלי בחיפה
|
|
|
זה שהיא בחיפה זה המיקום התואר שלה השווארמה הטובה בעולם.
| |