שתף קטע נבחר

"מהשדה ועד לצלחת" - מסע בעקבות גידולי החומוס המקומיים

חומוס הוא אחד המאכלים הפופולאריים ביותר בכל בית בישראל, אבל האם חשבתם אי פעם איך נראים גרגרי החומוס בשדה? (רמז: הם ירוקים). יצאנו לשדות גידול החומוס של ישראל, כדי לגלות איך מטפלים בחומר הגלם שעובר מסע שלם והופך בסופו של דבר לאחלה חומוס שאתם אוכלים

כמעט שאין בית בישראל שלא תמצאו במקרר שלו קופסת חומוס, ואין ישראלי שלא יסביר לכם למה הוא מעדיף אותו עם חריף בפיתה, או עם גרגרים וביצה בצלחת. כדי שתוכלו להכיר את המקור של החומוס שאתם רואים על המדף בסופרמרקט, יצאנו אל שדה חומוס ירוק וישראלי, ממש מעבר לפינה, בצמוד לבית שמש.

 

 

אם כן, אחרי ביקור מרתק בשדה החומוס, גילינו שהחקלאים הישראלים מגדלים את החומוס של אחלה שטראוס בצורה מאוד קפדנית, כדי שיהיה כמה שיותר בריא ואיכותי בדרך לצלחת שלכם.

 

התרגשנו מעט ללמוד על הקשר המתמיד והקרוב של 'אחלה' עם החקלאים - הכל על מנת לדאוג לאיכות החומוס הסופית.

 

  (צילום: שטראוס)
(צילום: שטראוס)

  (צילום: שטראוס)
(צילום: שטראוס)
 

 

אז בפעם הבאה שתקנו חומוס בסופר, תוכלו להתגאות בחקלאות ישראלית, תוצרת כחול-לבן, טרייה ואיכותית. בתיאבון!

 

רוצים לדעת עוד על החומוס החדש של אחלה? יותר חומוס, יותר טחינה, ללא שמן. לפרטים, היכנסו>>

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים