סוד הקטנייה נחשף! כל האמת על הדבר שאתם הכי אוהבים לנגב
לקחנו את מיטב התחקירנים שלנו ויצאנו למסע אל הסיפור שמאחורי המאכל הכי ישראלי שיש: החומוס. איפה הוא נולד? מה הוא עשה בהודו? ומה הופך אותו לכל-כך בריא, במיוחד כשמוספים לו טחינה? צפו
האמת שאין ממש צורך להציג את הכוכב הכי גדול של המטבח הישראלי: החומוס. מי שאוהב חומוס אוכל אותו לפחות פעם בשבוע (אם לא פעם ביום...). אז לפני שאנחנו מתחילים לחפור, קבלו את הסיפור השלם מאחורי הקטנייה השובבה שכבשה חצי עולם:
אחרי שהחכמנו, למדנו על המרכיבים הבריאים של החומוס ועל נפלאות התזונה שלו יחד עם טחינה, זה הזמן לענות אחת ולתמיד: בדוך, או בסיבוב?
באחלה מזמינים אתכם לנגב איך שבא לכם את חומוס אחלה: חומוס ללא תוספת שמן בכלל. הכי בריא, הכי אותנטי. חומוס כמו שחומוס צריך להיות.
לפרטים נוספים על הרכיבים התזונתיים של חומוס אחלה היכנסו>>
מומלצים