שתף קטע נבחר
 

זה הזמן להכניס את השוקו לקינוחים שאתם מכינים במטבח

בפעם הבאה שבני המשפחה או האורחים ילקקו את האצבעות אחרי הקינוח המוּש שלכם ויבקשו את המתכון, תוכלו להגיד להם שהמרכיב הסודי הוא לא אחר משוקו או משקה בננה. גיבשנו שלושה מתכונים שינצלו את השוקו, שוקו אגוזים ומשקה בננה של טרה, ויהפכו את הקינוחים שלכם לגורמה. זה הזמן להכניס את השוקו לעבודה במטבח, ולזכות במחמאות!

מצד אחד, כולם אצלכם במשפחה אוהבים שוקו, ועפים על המשקאות החדשים בטעמים של טרה. מצד שני, אתם אוהבים קינוחים טעימים ומתוקים, במיוחד כשאתם מכינים אותם יחד עם הילדים. למה לא לשלב את כל הכיף הזה ולהכין קינוחים עם שוקו, שוקו אגוזים או משקה בננה של טרה? גיבשנו עבורכם שלושה מתכונים 'ללקק את האצבעות' עם המרכיב הסודי הכי טעים במקרר - משקאות החלב של טרה.

 

  (צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)
(צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)

נתחיל בעוגת ביסקוויטים מהממת (עם וידיאו להמחשה!), נזרום למאפינס שוקו בננה (בלי מיקסר!) ונקנח בפנקייק שוקו.

 

עוגת ביסקוויטים של פעם בטעם אגוזי

המרכיבים לתבנית מלבנית:

1 חבילת ביסקוויטים בטעם קלאסי

2 חבילות אינסטנט פודינג וניל

1 כוס שוקו אגוזים של טרה

1 כוס שמנת מתוקה

 

לטבילת הביסקוויטים:

1/2 כוס שוקו אגוזים של טרה

 

לציפוי:

1 חבילה של שוקולד מריר

4 כפות שוקו אגוזים של טרה

חופן אגוזים קצוצים (איזה סוג שבא לכם)

 

  (צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)
(צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקרם: מרוקנים למיקסר את שתי חבילות הפודינג ומוסיפים את השוקו אגוזים ואת השמנת. מקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  2. ממלאים בצלחת עמוקה שוקו אגוזים לטבילה, וטובלים כל ביסקוויט במשך שתי שניות. מסדרים שכבה ראשונה בתבנית.
  3. מורחים על הביסקוויטים שליש מכמות הקרם.
  4. חוזרים על טבילת הביסקוויטים ומריחת הקרם שלוש פעמים, כך שבסוף מתקבלות שלוש קומות של ביסקוויטים וקרם. מסיימים בשכבת קרם.
  5. ממיסים שוקולד ושוקו אגוזים במיקרו או ב'באן מרי'.
  6. מצננים מעט ושופכים על שכבת הקרם. מכניסים לשעתיים למקרר.
  7. לפני ההגשה מפזרים אגוזים קצוצים, ומגישים.

 

טרה

טרה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מאפינס שוקו בננה בלי מיקסר

המרכיבים (לתבנית שקעים 14-16 יחידות):

1 כוס סוכר חום

2 כפות תמצית וניל

2 ביצים

1 כוס קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

70 גרם חמאה, מומסת

1/2 כוס משקה בננה של טרה

2 בננות בשלות, מעוכות במזלג

2-3 כפות סוכר חום (לפיזור מלמעלה לפני האפייה)

 

  (צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)
(צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערה את הסוכר והביצים. מערבבים היטב בכף עץ. מוסיפים את תמצית הווניל ואת החמאה המומסת, ומערבבים.
  2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, את אבקת האפייה ומערבבים.
  3. מוסיפים את המשקה בטעם בננה, מערבבים.
  4. מוסיפים את הבננות המעוכות.
  5. משמנים תבנית שקעים ומעבירים את התערובת לתבנית.
  6. מפזרים מעל כל אחד מהמאפינס סוכר חום.
  7. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-25-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז המאפינס יוצא נקי.
  8. מגישים לצד כוס שוקו מרענן!

 

פנקייק שוקו

המרכיבים (לכ-15 פנקייקים בגודל בינוני)

2 ביצים

1/2 1 כוסות שוקו טרה

70 גרם חמאת טרה מומסת - 50 גרם לבלילה, 20 גרם לצלייה

3 כפות סוכר

1/2 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

פקק תמצית וניל

קורט מלח

 

  (צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)
(צילום: תומר רחמני אינטרוויזיה)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים ליצירת תערובת אחידה וללא גושים.
  2. מחממים מחבת על אש בינונית ומורחים מעט חמאה.
  3. יוצקים מעט מהתערובת לקוטר רצוי עד השחמה קלה משני הצדדים.
  4. מומלץ להגיש מיד עם תוספות כגון ממרח גבינה ושוקולד גבינה של טרה, סירופ מייפל, פירות יער, אבקת סוכר.

 

אנחנו יודעים שאין לכם כבר סבלנות, אז גשו למטבח ואל תשכחו לשתף אותנו איך יצאו לכם המאפינס, עוגת הביסקוויטים, הפנקייק - או כולם ביחד!

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים