שתף קטע נבחר
 

על רקע החזרה לשגרה, ובעקבות הביקוש - משפחת הקצבים ממשיכה לספק מוצרי פרימיום ללקוחות פרטיים

'ארבעה קצבים', מפעל משפחתי שסיפק בשר ועוף לשפים מובילים ומסעדות יוקרה, החל במהלך הסגר לקבל הזמנות למשלוחים מלקוחות הפרטיים, והשמועה על איכות הפרימיום של הבשר התפשטה ברחבי המדינה. כעת הם מרגיעים את הלקוחות, מבטיחים להמשיך עם מערך המשלוחים, ומתכננים לפתוח חנות מפעל ייחודית

עד לפני מספר חודשים, המפעל המשפחתי 'ארבעה קצבים' היה רגיל לספק מוצרי בשר ועוף לשפים מובילים ברחבי הארץ, מסעדות, מעדניות, בתי מלון ואולמות אירועים. עם פרוץ משבר הקורונה, כאשר ענפים שלמים הפסיקו את פעילותם, פנו ב'ארבעה קצבים' ללקוחות פרטיים והציעו מוצרי פרימיום מותאמים למטבח הביתי במשלוחים כשרים לכל רחבי הארץ.

 

השמועה פרשה כנפיים (וכרעיים), הביקוש הלך וגדל, והטלפונים לא הפסיקו לצלצל. בתגובה לביקוש, החליטו ב'ארבעה קצבים' להקים מערך של משלוחי בשר עד הבית. הלקוחות, מיותר לציין, שמחו מאוד על החדשות.

 

 

   (צילום: פזית אסולין)
(צילום: פזית אסולין)

כעת, כאשר ישראל חוזרת בזהירות לשגרה, מבטיחים ב'ארבעה קצבים' שמערך המשלוחים ממשיך במלוא העוצמה, ואף מתכננים פתיחה של חנות מפעל ייחודית בקרוב.

 

40 שנים של בשר - העסק קטן בשכונה צמח למפעל בוטיק ייחודי

מפעל 'ארבעה קצבים' הוא עסק משפחתי שהחל את דרכו לפני 40 שנה בתור מפעל שכונתי קטן בלב שכונת התקווה בתל אביב, משם סיפק בשר ועוף למסעדות באזור.

 

עם השנים, המפעל התפתח, עבר לאזור התעשייה בחולון והפך למפעל בוטיק ייחודי המספק מוצרי בשר ועוף לשפים מובילים, רשתות מזון, מסעדות, מעדניות, בתי מלון, אולמות אירועים ועוד.

 

   (צילום: פזית אסולין)
(צילום: פזית אסולין)

איכות ושירות ללא פשרות, שיטת הקפאה ייחודית שומרת על הטריות והאיכות

ב'ארבעה קצבים' יודעים שעל איכות של בשר לא מתפשרים, גם לא במשלוח.

 

לכן, בחרו במפעל ליישם שיטה המבטיחה את הטריות והאיכות של המוצרים. איך הם עושים זאת? הבשרים מגיעים למפעל כשהם טריים, צוות הקצבים המומחה מכין ואורז אותם באופן מיידי, ומכניס אותם לשוק פריז, פעולה הגורמת למוצר לקפוא תוך שעה. כתוצאה מכך, המוצר שומר על הטריות והאיכות שלו גם כשהוא מגיע לבית הלקוח. המוצרים מגיעים ללקוח כשהם קפואים ובאריזות נוחות עם הפרדות, על מנת שיהיה אפשר להפשיר רק חלק מהכמות.

 

   (צילום: פזית אסולין)
(צילום: פזית אסולין)

ייצור מוצרי הבשר עומד בתקנים המחמירים ביותר בישראל, כנדרש מחברה מובילה לייצור בשר בישראל.

 

ייעוץ מקצועי וקשר אישי - גם בטלפון ובמשלוחים

ב'ארבעה קצבים' מאמינים בקשר אישי עם הלקוח, המתבטא בהתאמת המוצרים לאופי ולדרישת הלקוח, תוך שמירה על איכות גבוהה ללא פשרות. לקוחות שיוצרים קשר עם המפעל מקבלים ייעוץ מקצועי ומומחה מהקצבים המנוסים של 'ארבעה קצבים', המתאימים באופן אישי לכל לקוח את המוצרים הנכונים עבורו.

 

   (צילום: פזית אסולין)
(צילום: פזית אסולין)

כעת, לקוחות פרטיים יוכלו להמשיך ליהנות ממוצרי הפרימיום של 'ארבעה קצבים', בעזרת מערך המשלוחים עד הבית, שיטת המשלוח השומרת על טריות הבשר, והיחס האישי לכל אחד מהלקוחות. שיהיה בתאבון!

 

אל תפספסו את ההזדמנות ליהנות ממוצרי הפרימיום של אחד ממפעלי הבשר המובילים בישראל. לפרטים והזמנות, היכנסו>>
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים