שתף קטע נבחר
 

המרכיב הסודי שיקפיץ לכם את הפאד-תאי

יצאנו לדרך עם תחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק ומתוך מאות המתכונים הייחודיים שאתם שלחתם - נבחרו חמישה זוכים.

 

צילום: ירון שרון

צילום: ירון שרון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קבלו את המתכונים המנצחים, אלו שתמיד גורפים מחמאות, פשוטים להכנה ובעיקר - שמים את הפסטרמה, חומר גלם שנמצא בכל מקרר, במרכז הבמה.

 

פאד תאי תאילנדי עם פסטרמה דבש של זוגלובק

רותם לוי, אב לשלושה מבאר יעקב והזוכה בתחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק עם מתכון לפאד- תאי משודרג שיגרום לכולם ללקק את האצבעות.

רותם לוי
רותם לוי
 

השילוב המושלם בין הרצועות הדקיקות של פסטרמה זוגלובק דבש עם אטריות אורז מוקפצות ורוטב פיקנטי - שהופכים את המנה ללא פחות ממושלמת.

 

"כשראיתי את הפרסומת לתחרות חשבתי איך אני יכול לשלב את הפסטרמה, זאת שהילדים שלי מסוגלים לסיים חבילה שלמה בארוחת ערב, במאכלים שאני מכין ביום יום", מספר לוי, "אני אוהב ליצור מנות חדשות כל הזמן. פסטרמה זה חומר גלם שמאוד כיף לעבוד איתו, לא צריך יותר מדי להתעסק איתו. פשוט לחתוך, להקפיץ, לשים אפילו בתוך חביתה, פשטידה, במוקפץ".

 

 

המרכיבים:

2 חבילות פסטרמה זוגלובק דבש

אטריות אורז

זוקיני

כרוב לבן

בצל סגול

גזר

שום

צ'ילי חריף

נבטים

קשיו

לרוטב: צ'ילי מתוק, סויה וחמאת בוטנים

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הירקות מראש בצורת גפרורים – את הבצל, הגזר, הכרוב הלבן והזוקיני.
  2. בקערה נפרדת משרים את אטריות האורז במים פושרים עד שהן מתרככות.
  3. קוצצים את השום ומטגנים אותו מספר דקות במחבת עם קצת שמן.
  4. מוסיפים למחבת את הבצל החתוך ומקפיצים מספר דקות עד שמתרכך.
  5. עכשיו מוסיפים את הירקות שחתכנו מראש.
  6. חותכים את חבילות הפסטרמה לרצועות דקות ומוסיפים גם אותן למחבת עם כל שאר המרכיבים ומקפיצים את הכל יחד.
  7. חותכים את הצ'ילי החריף לעיגולים דקים ומוסיפים – לא חייבים להשתמש בכל הצ'ילי.
  8. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים יחד צ'ילי מתוק, סויה וחמאת בוטנים. מומלץ לטעום ולחזק טעמים לפני שמוסיפים למוקפץ.
  9. מוסיפים מעל קשיו ונבטים
  10. לבסוף – מכניסים למחבת החמה את אטריות האורז שהשרנו מראש, נותנים עוד כמה הקפצות ומערבבים הכל היטב – וזוללים. בתיאבון!

 

לעוד מתכונים ומידע על מוצרים, היכנסו>>

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תוכן פרסומי זוגלובק מעיין
מומלצים