שתף קטע נבחר
 

יפה וטעים: הפסטרמסושי של גילי גבל

יצאנו לדרך עם תחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק ומתוך מאות המתכונים הייחודיים שאתם שלחתם - נבחרו חמישה זוכים

 

צילום: ירון שרון

צילום: ירון שרון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קבלו את המתכונים המנצחים, אלו שתמיד גורפים מחמאות, פשוטים להכנה ובעיקר – שמים את הפסטרמה, חומר גלם שנמצא בכל מקרר, במרכז הבמה.

 

פסטרמסושי

אם אתם מחפשים נשנוש מושלם ליד בירה, ארוחת ערב לא שגרתית או לתקתק כיבוד לאורחים שמגיעים בהפתעה – המתכון של גילי בדיוק בשבילכם.

 

גילי גבל שחקנית מתל אביב היא אחת הזוכות בתחרות הפסטרמה של זוגלובק עם המתכון היצירתי של פסטרמסושי.

גילי גבל
גילי גבל

גילי ישבה בתור לדואר וקפצה לה המודעה על התחרות, "ישבתי בתור לדואר וקפצה לי פרסומת של זוגלובק והיה כתוב "צור את המתכון שלך" - והנה יצרתי וזכיתי. אני חובבת ידועה של סושי, ובתקופת הקורונה מצאתי את עצמי הרבה בבית, אז למה לא לנסות ליצור דברים יצירתיים במטבח?"

 

הטיפ של גילי: "כדי שלפסטרמסושי יהיה טעם יותר מעניין אני לוקחת פרוסה אחת של פסטרמה זוגלובק דק-דק בקר ופסטרמה הודו ברביקיו ומגלגלת אותם יחד. אני אוהבת לעבוד עם הסדרה של הנקניק הדק כי אפשר לעצב אותם איך שרוצים ונוח לעבוד עם זה".

 

  

המרכיבים:

שני סוגים שונים של פסטרמה זוגלובק מסדרת דק- דק

ירקות לבחירתכם: אבוקדו, בטטה מבושלת, גזר, עירית, פטריות, מלפפון ועוד

מלח, פלפל, פפריקה, קארי ותבלין מבשר

ביצים

קמח

פירורי לחם

שמן עמוק לטיגון

 

להגשה:

ספייסי מיונז, סויה, טריאקי או: טחינה.

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר גדול עם שמן לטיגון עמוק.
  2. חתכו את הירקות שבחרתם דק דק בצורת גפרורים.
  3. בקערה טרפו את הביצה עם קצת תבלינים. בקערה נפרדת מלאו קמח ובקערה נוספת פירורי לחם – ממש כמו שמכינים שניצל.
  4. גלגול הסושי: קחו את שני סוגי הפסטרמות מסדרת דק דק של זוגלובק והניחו אחד מעל השני. בקצה שלהם הניחו בין שניים לשלושה מרכיבים, למשל: אבוקדו, בטטה ועירית, וגלגלו כמה שיותר מהודק לצורת רול.
  5. העבירו את הרול לקערת הקמח וגלגלו בתוכה, לאחר מכן טבלו בתוך הביצה המתובלת, העבירו לפירורי הלחם כך שיעטפו את כל הרול והניחו בתוך סיר השמן בזהירות (חשוב לבדוק לפני שהשמן מספיק חם).
  6. לאחר 2-3 דקות כשהפסטרמסושי הופכת זהובה-חומה הוציאו אותה בעדינות לנייר סופג והמתינו כמה דקות שתתקרר מעט.
  7. חתכו את הרול לחתיכות של סושי בגודל ביס בעזרת סכין חדה והגישו עם סויה או כל מטבל אחר שאתם אוהבים. אפשר להכין ספייסי מיונז ביתי ממיונז וצ'ילי מתוק וקצת חריף – ובתיאבון!

 

רוצים עוד מתכונים ומידע על מוצרים? היכנסו>>  

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים