ארוחה מהסרטים עם מריל סטריפ
איפה למדה מריל סטריפ להכין חביתות מעולות? ואיפה מצאה נורה אפרון את הנקניקיות הטובות ביותר? רגע לפני שהסרט מעורר התאבון "ג'ולי וג'וליה" מגיע לבתי הקולנוע, הכוכבים והבמאית מציגים את משנתם הקולינרית
בסוף השבוע יעלה לאקרנים בישראל "ג'ולי וג'וליה", סרטה החדש של נורה אפרון בכיכובן של איימי אדמס ומריל סטריפ. הסרט מלווה במקביל את חייהן של שתי הגיבורות - ג'וליה צ'יילד (סטריפ), כוהנת הבישול האמריקנית, וג'ולי פאוול (אדמס), בחורה צעירה שמחליטה ליישם את 524 המתכונים מספרה של צ'יילד ב-365 ימים. שני סיפורים אמיתיים, סרט אחד. רגע לפני שהסרט מגיע לבתי הקולנוע, ynet מזמין אתכם לצפות בכוכבי הסרט ובבמאית מספרים על המאכלים האהובים עליהם ועל כישוריהם במטבח.
סטריפ. היא כבר תלמד אתכם
צילום: AP
מומלצים