שתף קטע נבחר
 

קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי

השפית רינה פושקרנה חוזרת עם מתכון הודי מסורתי, והפעם קבאג' באג'י: תבשיל כרוב הודי מהיר, קל להכנה ושופע ארומה. להגיש כתוספת למנה עיקרית או כארוחה קלה

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

 

רוצים עוד אוכל הודי ממטבחה של רינה?

 

קבאג' באג'י – תבשיל כרוב 

המרכיבים:

1 כף שמן זית

1 כפית גרגירי חרדל

6 עלי קארי

1 כפית זנגביל

2 פלפל צ'ילי אדום מיובש (למעוניינים במנה חריפה)

1 כף עדשים צהובים

1 כרוב רחוץ וקצוץ

1 כפית מלח (ניתן להוסיף או לגרוע לפי הטעם)

1/2 כפית כורכום

לקישוט:

1 כף שברי בוטנים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק.
  2. מוסיפים את גרגרי החרדל ומטגנים, עד ששומעים אותם מתפצפצים.
  3. מוסיפים את העדשים ומערבבים כדקה.
  4. מוסיפים זנגביל , צ'ילי, עלי קארי ומערבבים.
  5. בקערה נפרדת שמים את הכרוב, מוסיפים מלח, כורכום ומערבבים.
  6. מוסיפים את תכולת הקערה לסיר, ומקפיצים לסירוגין, במשך כ-8 דקות.
  7. לפני ההגשה מקשטים בשברי בוטנים.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים