גם יפה וגם אופה
אין ספק, התבניות החד פעמיות המעוצבות עושות את החיים הרבה יותר קלים - לא צריך להיסחב עם תבניות כבדות ולא צריך לשטוף. חוץ מזה תמצאו לי בשלנית אחת שתגיש עוגה בתבנית אלומיניום לשולחן
מכירות את הקטע הזה שאתן מתארגנות לאירוע, וצריכות להחליט מה לנעול - את הנעליים הנוחות או את הנעליים היפות? הרי אין זוג נעליים שהוא גם וגם. ככה זה עם רוב הדברים בחיים - אין פתרון אחד שעונה על כמה בעיות, ותמיד צריך לוותר על משהו שחשוב לנו. אז מה תעדיפי - את הנוחות או את הסטייל? השאלה הזאת הרי קיימת לא רק כשזה נוגע לנעליים.
למשל, כשאנחנו מגיעים להתארח או יוצאים לפיקניק – ורוצים להביא איתנו עוגה, פשטידה או כל מאפה אחר. כולנו מכירים את הטרחה שכרוכה בלקחת איתנו את התבנית שבה אפינו את העוגה. כבר ביציאה מהבית אנחנו צריכים להיסחב עם תבנית כבדה (והמגבות שעוטפות אותה, הרי המתכת תמיד נשארת חמה שעות אחרי שהוצאנו את העוגה מהתנור, נכון?).
אבל מילא זה - הבעיה האמיתית מתחילה כשרוצים לחזור הביתה. הרי אם אנחנו בפיקניק בחיק הטבע או ביומולדת של הילד בגן – לכו תמצאו עכשיו איפה לנקות את התבנית המלוכלכת (ויותר נורא, המלכלכת...). ואם סיימנו להתארח אצל חברים, אז תמיד יש את הקטע הלא נעים של מה עושים עם התבנית כשהעוגה עוד לא נאכלה כולה. הרי או שמתחיל הבלגאן של להעביר לכלים אחרים ולשטוף את התבנית – או שאומרים למארחים: "לא נורא, תחזירו לי אחר כך". ואז את מוצאת את עצמך רודפת אחרי התבנית הגדולה שנשארה שם, והתבנית העגולה שנשארה אצל ההיא, ותמיד שוכחים שוב ושוב לקחת.
לבעיות האלה יש פתרון ותיק ונהדר: תבניות חד-פעמיות. בדיוק אותן תבניות שמצילות אותנו גם במקרה שצריך להכין בבת אחת כמה מאפים ועוגות (כי למי יש בבית שלוש תבניות אינגליש קייק או טארט?).
אבל אז צצה בעיה אחרת. כי מי אוהבת להביא איתה עוגה ביתית נהדרת ומושקעת בתבנית אלומיניום פשוטה ומכוערת? שלא לדבר על לארח... כאן מתחילים להיות יצירתיים, ואתם מכירים את השיטות - מעבירים מהתבנית לכלי הגשה (אבל אז מסורבל להיסחב עם זה מחוץ לבית) או חותכים כבר בבית לפרוסות (ומוותרים על הטריות). או שפשוט מוותרים על כל היתרונות ונשארים עם תבנית האפייה הרגילה והמסורבלת. רק כי "לא נעים", ובצדק.
ממש כמו בקונדיטוריה
אבל מעכשיו לא צריך לוותר על היעילות והנוחות של כלים חד פעמיים – ולא על צורת ההגשה הנעימה. התבניות החדשות של "ניקול" אמנם מגשימות את כל היתרונות של כלים חד פעמיים אחרים, אולם הן מעוצבות וחגיגיות אף יותר מתבניות אפייה רגילות. הן מגיעות בשלל עיצובים משתנים, וגם באותה אריזה אין שתי תבניות הדומות זו לזו.
התבניות החדשות לא רק שחוסכות את הצורך להתנצל על תבנית האלומיניום, אלא הן משדרגות את צורת ההגשה. אפילו עוגת שוקולד פשוטה הופכת לחגיגית כשהיא מוגשת בתבנית מעוצבת וצבעונית. ואם משקיעים עוד טיפה – עוטפים בנייר צלופן ומוסיפים סרט או פרח נייר לקישוט, הרי שכבר יש לנו כאן מתנה אישית מתוקה ומקורית.
קצת השקעה - והעוגה הופכת למתנה
ויש עוד כמה יתרונות
תבניות האפייה החדשות של "ניקול" מבוססות על טכנולוגיה המאפשרת מעבר מאפייה להקפאה מבלי לפגוע באיכות התבנית. התבניות מתאימות גם לצלייה ולבישול עם נוזלים. הן עמידות לחום של עד 220 מעלות וניתנות אף לשימוש במיקרוגל. מה שאומר שלא צריך להוציא את המאפה מהתבנית שבו הוכן אם רוצים לקרר אותו או לחמם אותו במיקרוגל לפני ההגשה.
את התבניות אפשר להשיג בשלושה גדלים המתאימים לשלל המנות והמאפים הביתיים: תבנית עגולה, תבנית מלבנית ותבנית מאורכת ("אינגליש קייק").
ובנוסף לכל, אם עד עכשיו היינו צריכים לבחור בין הנוחות של הכלים החד פעמיים לבין שמירה על הסביבה – גם את הבעיה הזאת חוסכות התבניות החדשות. ידוע שתבניות נייר עדיפות בהרבה על כלי אלומיניום, שכן אלה אינם מתכלים ומזהמים את הסביבה. התבניות של ניקול עשויות קרטון הניתן למיחזור. בתום השימוש פשוט משליכים אותן למיכלי מיחזור המיועדים לאיסוף נייר, ונפתרים גם מרגשות האשמה.
ככה זה כשאת גם אופה, גם יפה וגם שומרת על הסביבה. לא את, התבנית.
מחיר לצרכן:
3 תבניות עגולות – 10 ש"ח
4 תבניות מלבניות – 10 ש"ח
5 תבניות אינגליש קייק - 10 ש"ח
להשיג בכל רשתות השיווק