שתף קטע נבחר

אנשי עסקים ממליצים על העסקיות שלהם

שאלנו כמה אנשי עסקים איפה הם מעדיפים לאכול את ארוחת הצהריים שלהם, ולמה. להלן הממצאים

איפה הכי כדאי לאכול ארוחת צהריים? ואיזה דיל הכי משתלם? קשה לספק לשאלות האלו תשובה מוחלטת, הכל הרי עניין של טעם. ובכל זאת, יצאנו לבקש מאנשי ונשות עסקים המלצות למקומות האהובים עליהם לארוחות עסקיות. התשובות לפניכם.

 

"השירות מהיר ואדיב": בר גוריון רמת החי"ל

מירב עופרי, מנהלת אגף המכירות בישראל בחברת etoro: "אחת הסיבות המרכזיות שאני אוהבת ללכת לצהריים לבר גוריון הוא שהשירות מהיר ואדיב מאוד. האוכל מוגש מהר לשולחן, וכשהפסקת הצהריים מוגבלת, זה מאוד חשוב.

 

בדרך כלל אני מזמינה ספגטי עם רוסטביף, שניצל עם פירה או המבורגר מאוד מוצלח, שהם מכינים בדיוק כמו שאני אוהבת. לפעמים, כשאין לי זמן לשבת במסעדה, אני מזמינה אוכל למשרד, וגם אז זמן ההמתנה לא ארוך. האוכל שם תמיד טרי, והתיבול מאוד טוב. זאת אחת ממסעדות הצהריים המועדפות עלי".

 

"לאכול צהריים מול הים": ולרי בר בורגר, בית ינאי

הראל הלוי, מנהל החטיבה העסקית של כיף-ים: "אני מאוד אוהב לבוא לצהריים בוולרי, בזכות האווירה והנוף. המקום בנוי בצורת משולש, כך שאם אתה יושב בחרטום המסעדה, אתה בעצם אוכל ארוחת צהריים מול הים. אני אסתכן ואומר שיש להם את ההמבורגרים הכי טובים בארץ. אני קרניבור גדול, וכבר יודע בדיוק איך הם מכינים את ההמבורגרים שלהם, ואני חותם על ההצהרה הזו. במטבח של ולרי יש אהבה לבשר, וזה ניכר באוכל. יש להם גם קפה מעולה ואני עושה שם מדי פעם פגישות עסקים, וזה אחד המקומות שהכי מקפידים על הניקיון ועל דרך ההכנה הנכונה של קפה".

 

"כשהבטן מלאה קל יותר לעשות עסקים": קאזה דה ברזיל

רונן נתני, מנכ"ל ובעלים של חברת ד"ר רון, מוצרי תינוקות: "האמת שגיליתי את המסעדה הזו במקרה. נכנסתי לאכול שם פעם אחת, ומאז אני לא מחליף את המסעדה. המשרדים שלנו אמנם באור יהודה, אבל שווה לי לנסוע לשם חצי שעה – יש חניה והאוכל והאווירה שם שווים את זה.


 

אני מגיע לקאזה דה ברזיל פעמיים-שלוש בשבוע, גם לפגישות עסקים וגם בערב. בצהריים האווירה נעימה ושקטה, ואפשר לעשות שם עסקים. אני לוקח לשם גם ספקים שלי מחו"ל, וגם הם מאוד אוהבים את המקום. המלצריות מקצועיות, לא חסר לך כלום, הבשר נקי וטעים והאוכל מוגש בשפע. הפלוס החשוב לנו, כאנשי עסקים, זה שהאווירה במסעדה מאפשרת לך לעשות עסקים.

 

אתה מזמין מישהו למסעדה כזו, הדאווין של המסעדה עושה את שלו, וכשהבטן מלאה יותר קל לעשות עסקים. אפשר לשבת שם בשקט שעה-שעה וחצי, ואף אחד לא יושב לך על הראש. ההגשה האסתטית והיוקרה שהמסעדה משדרת נותנים לי שקט נפשי לעשות שם עסקים, וגם המחיר לא בשמיים".

 

"תמיד טרי, ובמחיר הוגן": דרבי בר הרצליה

זאב גריסרו, קבלן ויזם נדל"ן מאזור השרון: "אני אוכל בדרבי בר בהרצליה לפחות פעם בשבוע, בזכות השירות המדהים והאוכל הטרי והטעים. מדי פעם אני עושה שם פגישות עסקיות, והמחיר של הארוחה הוגן. אני אוהב את ה"סלט דודו" – סלט ערבי קצוץ, ודג מושט אפוי בתנור. הנוף לים בהחלט מוסיף לאווירה".

 

"ריזוטו כמו באיטליה": לאנצ'רום, נתניה

גל אקווה, יזם קולינרי: "לאנצ'רום היא מסעדה די חדשה, אבל מהרגע הראשון שנכנסתי הבנתי שמדובר באנשים שמקפידים על הפרטים הקטנים. אני חובב מאכלים איטלקיים למיניהם ובפרט ריזוטו, ולצערי בארצנו הקטנטונת לא יודעים כל כך להכין ריזוטו, אפילו במסעדות יוקרה.


 

הריזוטו בלאנצ'רום פשוט מדהים – גם מבחינת דרך ההכנה שלו וגם מבחינת הטעם. קיבלתי מנה מושלמת, כמו שאכלתי באיטליה. הופתעתי מאוד לטובה גם מההמבורגר, הבשר מעולה והם מורחים חמאה על הלחמניה, וזה מוסיף לטעם. הפירה גם הוא היה מעולה: הוא משלב בטטה, תפוחי אדמה ושמנת כך שגם הטעם וגם המרקם איכותיים. כנתנייתי אני גאה ושמח שיש מסעדה כזו בעיר, ושלא צריך לנסוע עד תל אביב בשביל לאכול טוב".

 

"אכפת להם שנצא מרוצים": קפה קפה, נס ציונה

רחל בר, עובדת בנק: "אנחנו מאוד אוהבים לשבת בקפה קפה בהיכל התרבות בנס ציונה. האווירה שם מאוד נעימה, צוות העובדים והמלצרים מאוד אדיבים ונחמדים, והמנות מאוד אסתטיות ועושות חשק לאכול.

 

המנות מאוד נדיבות, ואין מצב שתקומו רעבים מהארוחה. תמיד מתייחסים אלינו יפה ובחיוך, לא משנה אם באנו לאכול או סתם לכוס קפה. רואים שמאחורי המקום עומדים בעלי עסק שאכפת להם שנצא מרוצים, שנספר לחברים ונחזור בעצמנו. אני אוהבת מאוד לאכול שם את מדליוני הפילה עם ניוקי וערמונים, יש להם גם כריך סלמון נהדר, ומנה טובה של קבבונים. אבל מעל הכל, באמת, זה השירות המדהים שגורם לנו לחזור לשם פעם אחר פעם".

 

"הכל מוגש לשולחן במהירות מרשימה": נובה ג'ויה

דרור בקשי, סמנכ"ל חברת גולן ווסטליין: "אני מאוד אוהב לאכול בנובה ג'ויה בהרצליה, קודם כל בגלל השירות. העסק שלי ממוקם 20 מטר מהמסעדה אז זה גם קרוב לי ומאוד נוח.

 

מנהל המסעדה כבר מכיר אותי, ובדרך כלל הכל מוכן כבר כשאני מתיישב לשולחן, ואני מקבל אוכל מהיר וטעים. בדרך כלל אני אוכל שם נזיד ריבוליטה עם שעועית וירקות שורש. השירות טוב, והאוכל מהיר וטעים – מה צריך יותר?"

 

"לקבל בדיוק את מה שאתה רוצה": מוזס

טל נתנאל, מנכ"ל קבוצת אתרים: "אני אוכל המבורגר מאז שאני ילד, ואני מאוד אוהב המבורגרים. יוצא לי לאכול די הרבה בחוץ, ואני חושב שמוזס משמעותית יותר טובים מכל ההמבורגרים האחרים באזור. בדרך כלל אני מעדיף את הארט-בורגר, אבל גם הספיישלים לפי מדינות העולם טובים.

 

המבורגר טוקיו - עם קטשופ וווסאבי - זה אחד הדברים הכי טעימים שיש. לרוב אני אוכל בסניף בהרצליה, אבל יוצא לי גם לגמור את הלילה בסניף ברוטשילד בת"א. אני עושה שם גם פגישות עסקים, ואפילו יצא לנו לעשות שם כמה אירועים בחדרVIP .

 

לעומת המתחרים, שהעיצוב שלהם משתנה, במוזס הולכים עם הקונספט עד הסוף. אולי כי אני בא קצת מתחום של פרסום אז אני מאוד אוהב את המותג הזה. הוא טוטאלי, הסיפור אמין וסגור עד הפרט האחרון. מהעיצוב, והתפריט, דרך האתר, ועד המנות במסעדה. הכל מדבר באותה שפה. במוזס אתה יודע שתקבל בדיוק את מה שאתה רוצה, אין נפילות".

 

"מקום שהתאהבתי בו": בית הפנקייק, ביתן אהרון

שרון כהן, מנהל בחברת הייטק: "אני מאוד נהנה לאכול צהריים בבית הפנקייק בביתן אהרון. זה סניף חדש יחסית, מאוד מעוצב, ממש מקום שהתאהבתי בו.

 

יש שם עסקית קבועה שאני לוקח: למנה ראשונה או חציל קלוי או חומוס, ולעיקרית או המבורגר או סטייק פרגית. עוד יתרון זה שהם לא מבזבזים את הזמן, הכל מגיע זריז וישר לשולחן. גם המלצרים קבועים, הם מכירים אותי כבר ומביאים לי בדיוק את המנות שאני אוהב, בדיוק כמו שאני אוהב".

 

"הטעם ממש כמו בניו יורק": מעדניית ברוקלין, הרצליה פיתוח

דורון פולקמן, מנהל פרויקטים בשיא קפיטל: "חייתי בארה"ב הרבה שנים, ומיד כשנכנסתי למעדניית ברוקלין הרגשתי את האותנטיות וחוסר הפשרות באוכל. אני רואה בדיוק מה אני אוכל, ואיך מכינים את זה, המקום נקי ומסודר, והטעם ממש כמו במעדניות של ניו יורק.


 

בכריכים של ברוקלין זה לא בשר עם פשרות וממש לא הנקניקים הרגילים שמוצאים על המדף בסופר. זה בשר איכותי, בכמות מרשימה ובמחיר נהדר. אני אוהב לאכול שם את הסנדוויץ', בעיקר עם רוסטביף, ויש גם סלטים שאני אוהב.

 

לאכול שם זה סוג של שבירת שגרה טובה מהאוכל המהיר והמתועש שסביבנו. בברוקלין האוכל אמנם מהיר אבל ממש לא מתועש. מדי פעם אנחנו עושים שם גם פגישות עם סטארטאפיסטים שאנחנו עובדים איתם, והאווירה הלא פורמלית בהחלט משחררת את התקשורת, ועוזרת ליצור קשרים טובים יותר עם אנשים. בברוקלין יש תחושת ביתיות שמאפשרת לשבת ולנהל שיחה בנחת, וזה בהחלט חשוב".

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים