אסאדו לארבעה סועדים
קאסה דו ברזיל מציגה מתכון מנצח להכנת אסאדו לארבעה
מצרכים:
1 ק"ג אסאדו
קורט טימין
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי דפנה
כוס מים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים את האסאדו עם כל החומרים לתנור למשך שעה, מכוסה בנייר כסף. כעבור שעה מוציאים את נייר הכסף ומשאירים 20 דקות נוספות בתנור. בתיאבון!
טיפים להכנת אסאדו
- חלקים מומלצים לאסאדו: מספר 3, צלעות.
- בתנור ביתי עדיף לחמם לטמפרטורה של 200 מעלות למשך 30 דקות. כעבור חצי שעה להנמיך את הטמפרטורה ל-150 מעלות ולהשאיר הבשר למשך שעה בתנור. כך יוצא הבשר רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
- לקבלת טעם משובח יש להשרות את האסאדו יום לפני ההכנה עם כל החומרים.
לכל כתבות שנדי טיים
לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי