המבורגר אנטריקוט טקסני
בית הפנקייק בביתן אהרון מציג מתכון נהדר להמבורגר אנטריקוט טקסני. שווה לנסות
מצרכים:
500 גרם אנטריקוט
300 גרם כתף בקר
200 גרם שפונדרה
15 גרם מלח
5 גרם פלפל לבן
כף מיונז
כף שום כתוש
מעט בצל קצוץ מטוגן
הכנה:
טוחנים את כל סוגי הבשר טחינה בינונית פעם אחת או גסה פעמיים מוספים בפיזור מלח פלפל לבן ושום ומערביים מעט מוסיפים מיונז ומערבבים ביד כ 2 דק , תוך הפיכת התערובת מלמטה למעלה עד למרקם אחיד שוקלים קציצות של 250 גרם ולאחר מכן מסדרים ומועכים ב"רינג" (טבעת פנקייק) או מועכים ביד עד לגובה 1.5 ,2 ס"מ . מחממים מחבת כ 2 דק על אש בינונית מניחים על צד אחד כ 4 דק ולאחר מכן הופכים לצד השני אותו זמן עד להגעת למידה מדיום . מידה מומלצת הינה מדיום כאשר חלקו הפנימי אדמדם ועסיסי במידה ורוצים קצת יוצר יש להשאירו לבישול שווה בשני הצדדים ליותר זמן .
ניתן להוסיף מעל בצל מטוגן ופטריות
לכל כתבות שנדי טיים
לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי