שתף קטע נבחר

פסטה מלנזנה בנוסח קינג' ג'ורג'

קבלו מתכון לפסטה מהסרטים: רוטב עגבניות, עשבי תיבול וגבינות. ללקק את השפתיים

מצרכים

פסטה פנה

רוטב עגבניות פומודורו – רוטב עגבניות איטלקי קלאסי

חצילים

מלח גס

פלפל שחור גרוס

פטרוזיליה

גבינת פטה

שום

טימין

בזיליקום

שמן זית

 

הכנה

לוקחים עגבניות טריות מרתיחים מספר דקות לריכוך העגבניות.

טוחנים את העגבניות יחד עם שמן זית, עשבי תיבול: טימין ובזיליקום , עד למצב שהרוטב חלק ואחיד.

את הפסטה שמים במים רותים במים רותחים 7 דקות.

לאחר מכן חותכים את החציל לקוביות ונותנים לו טיגון קל.

קוצצים פטרוזיליה קצוצה וגם כמה קוביות עגבנייה.

לוקחים מחבת עם טיפה שמן זית שמים את החצילים עם קצת שום מלח ופלפל.

אחרי חצי דקה מוסיפים את רוטב העגבניות יחד עם קוביות הגבניה והחצילים.

מוספים את הפסטה מערבבים יחד עם הרוטב, שיהיה אחיד.

מוסיפים את הפטרוזיליה – מערבבים שוב.

מוזגים לצלחת ובעזרת פומפיה מגרדים 80 גרם של פטה.

בתאבון!

 

לכל כתבות שנדי טיים

לזירת הבראנצ'ים הטובים ביותר של שנדי

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים