שתף קטע נבחר
 

תחרות מפת המעדניות של זוגלובק

התחרות הסתיימה, תודה לכל הגולשים שהשתתפו ושלחו לנו סיפורים מקסימים והמלצות על מעדניות. קבלו את שלושת הזוכים!

מקום 1 - מיכל שרון

ממליצה על "מיטשוס" ברמת הגולן.

הסיפור מאחורי ההמלצה: "אחותי היתה צמחונית במשך 15 שנה. יום אחד היא החליטה שהיא רוצה לנסות לאכול בשר, אבל רק במקום שהפרות בו "שמחות". לאחר הרבה חיפושים מצאתי את מיטשוס, שגם מגדלים בעצמם את הבקר. הזמנתי מהם מגוון בשרים ועשינו על האש. מאז אחותי אוכלת בשר".

  • מיטשוס

אזור תעשיה קצרין, רמת הגולן. 04-9693334


אחותה של מיכל התחילה לאכול על האש (צילום: index open)

 

מקום 2 - רעות לוי

ממליצה על "קָדֵן" בקדימה.

הסיפור מאחורי ההמלצה: כשהייתי בהריון (כמו כל אישה עם רצונות בהריון), נורא התחשק לי לאכול פרגיות מתובלות ברוטב מיוחד, וכל זה כמובן בשעה מאוחרת, כשכל המרכולים בסביבה סגורים. בהמלצת חבר גיליתי בדקה ה-90 את קָדֵן ומאז אני קונה רק שם".

  • קָדֵן

האופה 1, פארק תעשיות, קדימה. 09-8912522


רעות מצאה פרגיות באמצע הלילה (צילום: עדנה אברסמון)

 

מקום 3 - עדי מורד

ממליץ על "נתח קצבים" בקרית שמונה.

הסיפור מאחורי ההמלצה: "אני במקור מקרית שמונה ולמרות שאשתי ואני גרים עכשיו באזור המרכז, אני עדיין שומר את קניית הבשר שלנו רק לקצבייה הזו, כי אני יודע ששם אזכה לקבל בשר איכותי ועסיסי כמו שצריך. כשאנחנו מארחים חברים ומקבלים מחמאות על התבשילים ועל הבשר, תמיד אני יודע למי התודה, מלבד לאשתי שמבשלת מדהים..."

  • נתח קצבים

אזור תעשיה דרומי, קרית שמונה. 04-6905032


עדי ואשתו לא מפסיקים לקבל מחמאות (צילום: index open) 

 

בואו לקרוא על מיטב המעדניות והקצביות בישראל

 


 


פורסם לראשונה 22/06/2011 16:11

 

פרס ראשון
פרס שני
פרס שלישי
מומלצים