כריך בשר עסיסי
לפעמים, כל מה שנחוץ הוא בשר טוב ועוד כמה תוספות בסיסיות כדי להשביע את הרעב וליהנות את החך
פרוסות הבשר החתוכות דק-דק מקנות לבשר קלילות מעודנת ומאפשרות ליצור כריכים מרהיבים, שנוח לאכול וקל להכין. את המלית אפשר לאלתר מכל מה שיש – אבל גם לחמנייה טריה וערימה של בשר יעשו את העבודה.
עורמים על החסה לסירוגין בשר, עגבנייה ובצל (צילום: ירון ברנר)
כריך בשר עסיסי
המרכיבים (לכריך אחד)
1 לחמנייה עגולה
1/2 חבילה (70 גרם, בערך) חזה בקר פרוס דק-דק של זוגלובק
2 כפות קטשופ
1 כפית חרדל גרגרים
1 כפית טפנאד (ממרח זיתים שחורים)
2 עלי חסה יפים
1 עגבנייה פרוסה לפרוסות
1 בצל סגול קטן, פרוס דק
אופן ההכנה
- חוצים את הלחמנייה ומורחים את שני צדיה בקטשופ, חרדל וטפנאד.
- מניחים עלה חסה על החלק התחתון ועורמים מעליו לסירוגין את הבשר, העגבנייה והבצל. מכסים בחלק השני.
זהו זה - מוכן, בתאבון (צילום: ירון ברנר)
טיפ
מומלץ לשמור בתא ההקפאה לחמניות עגולות איכותיות, שאותן אפשר להפשיר חצי דקה במיקרוגל ולשלוח לחימום קצר בתנור חם. התוצאה לעתים טובה יותר מלחמניה טריה!
![צילום: ירון ברנר](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/24012010/3237401/YOO_7458_a.jpg)
כריך בשר עסיסי
צילום: ירון ברנר
![צילום: ירון ברנר](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3354886/YOO_9927_a.jpg)
קטשופ וטפנאד זיתים
צילום: ירון ברנר
![צילום: ירון ברנר](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3354889/YOO_9934_a.jpg)
צילום: ירון ברנר