סלט חם של תרד מאודה וגבינת עיזים מעודנת
הישר מן המשק: סלט ירוק וחם של תרד עם גבינת עזים 16%, שמוסיפה עידון ועניין לכל העסק
תרד וגבינת פטה עיזים מעודנת
המרכיבים:
250 גרם תרד טרי שטוף
2 שיני שום - קצוצות
4 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל – חתוכה לקוביות קטנות
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד והשום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות
- מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים את התרד לצלחת הגשה
- מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את קוביות גבינת הפטה עיזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט
- יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך
מומלצים