שתף קטע נבחר

סלט חם של תרד מאודה וגבינת עיזים מעודנת

הישר מן המשק: סלט ירוק וחם של תרד עם גבינת עזים 16%, שמוסיפה עידון ועניין לכל העסק

 

תרד וגבינת פטה עיזים מעודנת

 

המרכיבים:

250 גרם תרד טרי שטוף

2 שיני שום - קצוצות

4 כפות שמן זית

100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל – חתוכה לקוביות קטנות

חופן אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד והשום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות
  2. מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים את התרד לצלחת הגשה
  3. מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את קוביות גבינת הפטה עיזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט
  4. יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך

 

לכל כתבות חגיגת שבועות במשק

 


 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים