שתף קטע נבחר

 

המבורגר סינתטי? "ישראלים אוהבים אמיתי"

יממה לאחר הטעימה ההיסטורית של המבורגר המעבדה הראשון בעולם, נציג מגדלי הבקר הביע ספק באשר לסיכויי ההצלחה: "יש יתרונות במרעה"

מגדלי הבקר על ההמבורגר הסינתטי    (צילום: אסי כהן, הילה ספאק ועידו בקר)

מגדלי הבקר על ההמבורגר הסינתטי    (צילום: אסי כהן, הילה ספאק ועידו בקר)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
לא מתרגשים מבורגרים משובטים. יו"ר איגוד מגדלי הבקר, חיים דיין, התראיין הבוקר (ג') לאולפן ynet וסיפר כי אינו חושש מהרעש התקשורתי הגדול סביב הצגתה ואכילתה של קציצת ההמבורגר המהונדסת הראשונה.

  

אתמול בשעות הצהריים הוצג בבריטניה הבורגר המהונדס הראשון, שעל פי טועמים שהתנדבו למשימה, היה דומה לדבר האמיתי, למרות הגעגועים הקלים למלח ופלפל. לעומת הבריטים, אומר דיין כי "הציבור הישראלי יודע היטב מהו טעם הבשר ולא יוותר עליו כל כך בקלות".

 

מנגד, אשת התקשורת מיקי חיימוביץ' המובילה את קמפיין Meatless Monday, הביעה אמש סיפוק גדול ואמרה: "בשר מהונדס שכזה עשוי לשכנע אוכלי-כל אדוקים לוותר על אכילת בשר, שכרוכה בסבל וייסורים ליצורים חיים. זה יהיה מהפך גדול".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: EPA
ההמבורגר הסינתטי
צילום: EPA
מומלצים