מה הסוד לבאגט המושלם?
ארז קומרובסקי, האופה הגדול, יצא מביתו שבגליל היישר לקונדיטוריית "לה מולאן", בתל אביב ויחד עם האופה אייל בנישו הכינו השניים באגטים מושלמים, שלב אחר שלב. צפו
צילום – יוגב אטיאס
באגט קלאסי
מתכון של האופה אייל בנישו, "לה מולאן"
המצרכים (ל-2 באגטים):
לפוליש-
250 גר' קמח
250 מ"ל מים
1-2 גר' שמרים טריים
לבצק-
350 גר' קמח לחם
150 מ"ל מים קרים מאוד
4 גר' שמרים
12 גר' מלח
- מכינים את הפוליש -
טיפ:
עם תחילת האפייה, מכניסים לתנור החם מחבת עם כמה קוביות קרח, על מנת לקבל גוון יפה יותר וכדי שהקרום של הלחם יתקשה.
קלאסי וטעים. באגט
צילום: עידו ארז
מומלצים