לתפוס ראש בדרך למטוס: אספרסו, וויסקי ומאפים בטרקלין אל על בנתב"ג
טרקלין "המלך דוד" של אל על בנתב"ג שודרג ומעתה הוא כולל גם מאפייה הפועלת 24 שעות ביממה, בר וויסקי, מבחר יינות, תחנת אספרסו וקייטרינג מורחב. קפצנו לבקר ולהשתכר
אם תהיתם מה חסר לכם בשדה התעופה - בדרך לחו"ל - אז התשובה היא בר וויסקי. ללא ספק, בר וויסקי. לקראת אביב 2016 השיקה היום (א') חברת אל על את טרקלין "המלך דוד" היוקרתי המחודש, כשגולת הכותרת היא החוויה הקולינרית החדשה ללקוחות המתארחים בטרקלין.
על תפריט האוכל החדש בטרקלין אחראית חברת הקייטרינג "מזל טלה", וכמו כן תמצאו שם אספרסו בר, בר יין, מקרונים וכאמור, בר וויסקי - שממתין לכם בדרך ליעד הנכסף מעבר לים, בהנחה שאתם מהלקוחות הקבועים ששילמו לא מעט.
טרקלין "המלך דוד" משמש כתחנת אירוח לנוסעי מחלקות היוקרה וחברי מועדוני הזהב והפלטינה של אל על. הטרקלין משתרע על פני 1,400 מ"ר שמתיימרים לספק לאורחיו חוויה בינלאומית, כאן בן גוריון.
הטרקלין עבר שינוי מאסיבי ובקומתו הראשונה תוכלו למצוא מעתה מאפים טריים בכל שעות היממה (בשיתוף פעולה עם "בונז'ור"), קפה (של "קפה ג'ו") ומבחר יינות (מייקבי רמת הגולן). הקומה השנייה הוסבה ללאונג' בסימן רגוע יותר, שבו תוכלו לתפוס ראש טוב בדרך לחופשה או לעסקה שבניכר. כן, עם הוויסקי. טיסה נעימה.