חרוסת אמריקנית בשולחן סדר ישראלי
נמאס לכם לראות כל שנה את אותה החרוסת על שולחן החג? לפניכם מתכון יצירתי ופשוט לחרוסת מעולם אחר
חרוסת אמריקנית
המרכיבים (ל-500 גר'):
130 גר' תמרים, קצוצים
130 גר' סילאן
100 גר' חמאת בוטנים טבעית (לא מלוחה)
150 גר' אגוזי לוז, גרוסים דק
150 גר' חלב קוקוס
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים התמרים סילאן ואת אגוזי הלוז.
- בסיר מרתיחים חלב קוקוס ומוסיפים את חמאת הבוטנים תוך כדי ערבוב עד קבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את חלב הקוקוס עם חמאת הבוטנים לתערובת התמרים ומערבבים.
המתכונים באדיבות שף מלון "הרודס" בהרצליה
חרוסת מיוחדת לפסח
צילום: ירון ברנר
מומלצים