שתף קטע נבחר
 

דלישס: פיצה בשלוש דקות

מחפשים נשנוש טעים לאורחים או אפילו ארוחה קלה לילדים בסוכה? כך תכינו בכמה דקות ספורות פיצה מנצחת על בסיס של בצק טורטיה

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

פיצה טורטיה, שף מאיר אללוף מסעדת "מריפוסה"

המצרכים:

1 חבילה טורטיות

1/4 כוס מחית עגבניות טריות (אפשר להכין לבד ואפשר לרכוש בכל סופר מרקט)

מלח 

200 גר' גבינת מוצרלה, מגוררת

50 גר' זיתי קלמטה מגולענים (או כל סוג זיתים אחר שאתם אוהבים)

חופן עלי רוקט

 (צילום:ירון ברנר) (צילום:ירון ברנר)
(צילום:ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת רחבה וקולים עליה טורטיות עד להזהבה קלה משני הצדדים (אין צורך בשמן).
  2. מערבבים מחית עגבניות עם מלח ומורחים על הטורטיה. מפזרים גבינה ומוסיפים זיתים.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-7 דקות.
  4. מוציאים מהתנור, פורסים למשולשים, מפזרים מעל הפיצה רוקט, ומגישים.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום:ירון ברנר
פיצה טורטיה בחמש דקות
צילום:ירון ברנר
מומלצים