שתף קטע נבחר
 

קטשופ מופחת סוכר

היינץ משיקה מוצר חדש עם 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן. הורים רבים מחפשים מאכלים מוכרים עם כמות סוכר נמוכה יותר, והמוצר החדש עונה על צורך זה.

 

לדברי יגאל ציפורי, סמנכ"ל שיווק וסחר דיפלומט: "המוצר מתכתב עם המלצות משרד הבריאות והשיח הציבורי סביב צריכת מוצרים מופחתי סוכר ונתרן. בבדיקות שערכנו, ציינו הטועמים כי לא מרגישים הבדל בטעם בין מתבל עגבניות רגיל למתבל החדש המופחת סוכר".

  

הקטשופ מכיל ממתיקים ממקורות טבעיים. חלק מהסוכר הוחלף בשימוש בצמח הסטיביה, שמקורו בדרום אמריקה. הסטיביה בעל עלים מתוקים והוא משמש כממתיק טבעי וצמחי. בתמציות צמח הסטיביה יש עד 300 פעמים את המתיקות של הסוכר, אך ממקור טבעי.

 

המוצר ישווק באריזת 555 גרם. המחיר נקבע על ידי הקמעונאי בלבד.







 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
קטשופ עם פחות סוכר
צילום: יח"צ
מומלצים