שיאני הוצאות הקשר עם הבוחר: מיקי זוהר ושרן השכל
מיקי זוהר הוציא 102 אלף שקל, בין השאר על 4 מכשירים סלולריים. חברתו לליכוד שרן השכל הוציאה כ-100 אלף שקל. ח"כ בסאל גטאס הוציא 21 אלף שקל על ייעוץ מקצועי, השרה רגב הוציאה 18 אלף שקל ללימודי שפה
ח"כ מיקי זוהר מהליכוד הוא שיאן הוצאות הקשר עם הציבור של הכנסת לשנת 2016. את התואר הוא גורף בזכות הוצאות בהיקף של 102 אלף שקל. במקום השני נמצאת חברת סיעתו שרן השכל עם 100 אלף שקל. חמישה משבעה חברי הכנסת הראשונים ברשימה הם מהליכוד. שש מעשרת הח"כים הראשונים ברשימה הן חברות כנסת. בכנסת ציינו כי אף אחד מהח"כים לא חרג מהתקציב שהוקצה לו כחוק.
זוהר הוציא בין היתר 22 אלף שקל על הדפסות ופרסומים, 20 אלף שקל על שכירת לשכה פרלמטרית ו-12 אלף שקל על ארבעה מכשירי טלפון ניידים. השכל הוציאה בין היתר 16 אלף שקל על ייעוץ מקצועי. ח"כ שלי יחימוביץ' (המחנה הציוני) שדורגה בראש הרשימה ב-2015, הסתפקה ב-2016 בהוצאות של 68 אלף שקל, מתוכם 22 אלף שקל יועדו לאתר אינטרנט ורשתות חברתיות ו-14 אלף שקל לרכישות מחשבים.
במקום השלישי ברשימה ממוקמת נורית קורן (הליכוד) עם קצת פחות מ-100 אלף שקל ואחריה טלי פלוסקוב (כולנו) ואיציק שמולי (המחנה הציוני) עם 99 אלף שקל. יו"ר הקואליציה דוד ביטן (הליכוד) הוציא 98 אלף שקל וממוקם שישי. בעשיריה הראשונה ממוקמות גם חברות הכנסת זהבה גלאון ומיכל רוזין ממרצ. ח"כ אורן חזן (הליכוד) הוציא 78 אלף שקל, מתוכם 14 אלף שקל למטרת סקר ו-19 אלף שקל לכנס הסברה.
ח"כ חנין זועבי (הרשימה המשותפת) הוציאה 52 אלף שקל מתוכם 35 אלף שקל למטרת רשתות חברתיות. ח"כ הכנסת באסל גטאס (הרשימה המשותפת) הספיק להוציא לפני ההסתבכות שלו 81 אלף שקל, מתוך 38 אלף שקל על שכירה והחזקה של לשכה פרלמנטרית ו-21 אלף שקל על ייעוץ מקצועי. השרה מירי רגב הוציאה 57 אלף שקל, מתוכם 18 אלף שקל ללימודי שפה.
ראש הממשלה בנימין נתניהו, שנהנה מכיסויי הוצאות רבים ממקורות אחרים, השתמש בתקציב הזה רק למטרת מנוי לאינטרנט בשווי 300 שקל. שר האוצר משה כחלון השתמש ב-1,250 שקל למטרת "דואר ומברקים".
תקציב הקשר עם הציבור מיועד למטרות כמו תקשורת, אינטרנט, ורשתות חברתיות, ריהוט וצרכים משרדיים ושכירת לשכה מחוץ לכנסת. הסכום הבסיסי שעמד לרשות חברי הכנסת השנה עמד על 93,700 שקל. הסכומים שמקבלים שרים קטנים יותר. חברי הכנסת שלא ניצלו תקציבים משנים קודמות יכולים לגרור עוד 12 אלף שקל.
בשנים האחרונות הכנסת מפרסמת את הוצאות הח"כים לפי סעיפים ולא את ההוצאות המפורטות, ובכך חוסכת מחלק חברי הכנסת מבוכה גדולה.