קרה או חמה? קרב הסנגריות הגדול
יוצאות למלחמה: מה אתם מעדיפים, יין לבן או אדום, חם או קר ובתוספת של איזה פירות? יצאנו למיט ווין בשוק שרונה כדי להחליט אחת ולתמיד מה יותר טעים - סנגריה לבנה קרה או אחותה האדומה והחמה. צפו בתוצאות
בשיתוף שרונה מרקט
צילום: ירון ברנר
רוצים להכין בבית? הנה המתכונים:
סנגריה לבנה קרה
המרכיבים:
90 מ"ל יין לבן
30 מ"ל ליקר בולס
15 מ"ל גורדונס
10 מ"ל מונין פסיפלורה
20 מ"ל מיץ ליים
30 מ"ל מיץ תפוחים
להגשה:
קרח כתוש
פלחי לימון, תפוז ותפוח
ענבים
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד עם כל המרכיבים.
- מניחים קרח כתוש בכוס יין נמוכה.
- מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלחי לימון, תפוז ותפוח ומוסיפים ענבים.
סנגריה אדומה חמה
המרכיבים:
90 מ"ל יין אדום
30 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל בולס תפוז דם
30 מ"ל מיץ תפוזים
30 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מונין פסיפלורה
ציפורן
להגשה:
פלח תפוז דם
קינמון ותפוז
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים.
- מחממים על בן מארי.
- מניחים מקל קינמון בכוס יין גבוהה, מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלח תפוז.
פורסם לראשונה 07/03/2017 17:47
מי תנצח בתחרות?
מומלצים