כך מייצאים את הבירה הישראלית לחו"ל
איך מצליחים לייצא בירה ישראלית לחו"ל, ומה היתרונות של היין הישראלי בעולם? באירוע יצוא על הבר שהתקיים לאחרונה בפאב הדיזי פרישדון בתל אביב על ידי מכון היצוא ו-Wize השתתפו עשרות יצרנים ישראלים שקיבלו את כל המידע כיצד לייצא אלכוהול ישראלי לחו"ל. צפו
ברוכים הבאים לאירוע 'ייצוא על הבר' של מכון היצוא, והפעם יין ובירה. "תעשיית היין והבירה בישראל, נחשבות לתעשיות מעניינות אשר זוכות ללא מעט פרסים ברחבי העולם", אומרת דפנה שטרנפלד, סמנכ"לית ומנהלת חטיבת מוצרי הצריכה במכון היצוא, באירוע 'יצוא על הבר' שהתקיים לאחרונה בבר הדיזי פרישדון בתל אביב.
צפו בכתבה
עוד בנושא יצוא על הבר
לומדים לייצא סייבר - עם כוס בירה על הבר
מעדן ישראלי בריא: חלבון מחגבים
אל האירוע שהתקיים על ידי מכון היצוא בשיתוף Wize, הגיעו עשרות בעלי יקבים, מבשלות בירה ולא מעט שעוסקים בעולם האלכוהול ביום יום, כדי לשמוע ממומחים בתחום: כיצד לייצא את התוצרת הישראלית שנחשבת למצוינת לקניינים בחו"ל.
בין המשתפים הרבים הגיעו גם בעלי יקבים ומבשלות בוטיק מהטובים הארץ, כגון: יקב טורא שבשומרון, יקב רקנאטי, יקב טוליפ ומאיה, יקב מונטפיורי, מבשלת הבירה אלכסנדר ועוד.
בשיתוף מכון היצוא