שתף קטע נבחר

5 סינים עם קהל גדול: פנג, הא, סו, קסו ודונג החלו לעבוד כדיילים באל על

לראשונה בתולדותיה החלה חברת התעופה הישראלית להעסיק אנשי צוות אוויר שאינם ישראלים: בעקבות הגידול בתיירות מסין, החברה תציב דיילים סינים על הטיסות בקו ת"א-בייג'ינג. היינאן הסינית מגייסת דיילים ישראלים

רק לפני מספר ימים סיפרנו לכם שחברת התעופה הסינית היינאן החלה לגייס ישראלים שישמשו כדיילים בטיסותיה לבייג'ינג ובקרוב גם לשנגחאי. כעת, כך אנו מגלים, חברת אל על המתחרה בהיינאן על הקו לסין, גייסה לא מכבר סינים שישמשו כדיילים-מסייעים בטיסות החברה בין ישראל לסין.

הדיילים הסינים של אל על. ברוכים הבאים (צילומים: אל על) ()
הדיילים הסינים של אל על. ברוכים הבאים (צילומים: אל על)

הכירו את פנג, הא, סו, קסו ודונג, חמישה סינים המתגוררים בבייג'ינג שתוכלו לפגוש בקרוב בטיסות החברה. הם עברו הכשרה במטה של אל על בישראל ויעבדו לצדם של אנשי הצוות הישראלים. ההכשרה שקיבלו אינה בבחינת קורס דיילי אוויר, אלא בעיקר בסיוע לצוות הישראלי, בעת שבטיסות נוסעים סינים רבים, שכן רבים מהסינים אינם דוברים שפות זרות.

 

עדכונים נוספים גם בפייסבוק של ynet חופש

התיירות הסינית כובשת את ישראל

 

בכל אחת מטיסות החברה בין תל אביב לסין יוצבו דייל או שניים מהצוות הסיני, בהתאם למספר הנוסעים הסינים בכל טיסה. בעת שהדיילים הסינים יגיעו לישראל הם ישהו בתל אביב בבתי מלון - עד לטיסתם הבא.

 

הסינים הראשונים

יצוין כי זו הפעם הראשונה שחברת אל על מעסיקה במטוסים אנשי צוות שאינם ישראלים. הצורך בכך נובע מהגידול בתיירות מסין לישראל ובשל העובדה שרבים מהתיירים סינים דוברים סינית בלבד. פנג, הא, סו, קסו ודונג דוברים גם סינית וגם אנגלית.

הדיילים הסינים במרכז ההדרכות של אל על ()
הדיילים הסינים במרכז ההדרכות של אל על

בינתיים, לאור הגידול במספר התיירים שמגיעים מסין לישראל ובשל כוונות של חברות תעופה נוספות להפעיל קווים בין ישראל לסין, וגם תוכנית חברת היינאן להתחיל בקרוב בקו בין תל אביב לשנגחאי, הודיע משרד התיירות כי חברת התעופה הראשונה שתפתח קו לשנגחאי תקבל מענק של רבע מיליון אירו.

 

דיילי ודיילות היינאן. מגייסים ישראלים (צילום: היינאן) (צילום: היינאן)
דיילי ודיילות היינאן. מגייסים ישראלים(צילום: היינאן)

משרד התיירות פרסם לא מכבר "נהלי התאמה לתייר הסיני" לפיהם יינתנו מענקים בגובה שליש מעלות כל פעולה שתקל על שהותו של התייר הסיני בישראל כמו הכשרות מקצועיות לצוותי עובדים במלונות, רכישת ציוד ייעודי למטבח, תרגום סרטי הדרכה, שילוט מתאים בסינית ועוד. המשרד גם יסייע במימון מחצית מעלות הכשרתם של מורי דרך בשפה הסינית.

 

הדיילים הסינים החדשים באל על ()
הדיילים הסינים החדשים באל על

"סין היא אחד מהשווקים העיקריים של משרד התיירות. אנחנו עם הפנים לשוק הסיני ונשקיע מאמצים וסכומי כסף גדולים להבאת התיירים מסין לישראל", אמר שר התיירות, יריב לוין, והוסיף כי המאמצים כבר נושאים פרי. "בשלושת החודשים הראשונים של 2017 יש גידול של 131% ביחס לשנת 2016 וגידול של 175% ביחס לשנת 2015 במספר התיירים שהגיעו מסין לישראל". הנתונים מלמדים עוד כי ברבעון הראשון של 2017 סין נמצאת במקום השביעי בכניסות תיירים לישראל (28 אלף) לעומת המקום העשירי (10,200) בו הייתה ברבעון הראשון של 2015.

 

התיירות הסינית בישראל    (צילום : ירון שרון יוגב אטיאס)

התיירות הסינית בישראל    (צילום : ירון שרון יוגב אטיאס)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים