פינוק מלא בכוס
ריבאר משיקה סדרת משקאות מפנקים ומענגים עם ערכים בריאותיים מוספים, כמענה לטרנד העולמי החדש בתזונה הבריאה: אכילה מאוזנת
דמיינו את עצמכם נוסעים בכביש מהיר במשך שעות וימים, ללא שום עצירות בדרך כדי להתרענן, לאכול משהו ולאסוף כוחות להמשך הנסיעה. נשמע כמו משימה בלתי אפשרית? כעת דמיינו את גופכם בזמן דיאטה ממושכת, או בחיי היום יום כשאתם מנסים לשמור על אכילה בריאה מאוזנת וכל זאת - מבלי לחטוף מידי פעם ממתק קטן, פיסת שוקולד, פרוסת עוגה, או כדור של גלידה טובה.
הטרנדים העולמים החדשים בנושא התזונה הבריאה, מכירים כבר מזמן בעובדה, כי תענוג ופינוק - הינם חלק הכרחי מקיומנו ואסור להתעלם מהם או לשלול אותם. הם נחוצים לא רק לבריאות הגוף, אלא גם כדי לספק מרגוע לנפש ולנשמה. לפי הגישה הזאת, בעולם של חטאים קלאסיים, סטייה קלה ונקודתית מהדרך הינה טבעית ולכן אין גם שום סיבה להתייסר ולהתמלא ברגשות אשם.
תשוקה למתוק? זה טבעי
FONA - פונה אינטרנשיונל היא חברה גדולה המייצרת, מפתחת ומספקת תמציות טעם עבור חברות המזון, המשקאות וחברות התזונה ברחבי העולם. כדי להיות עדכניים בטרנדים החברה יוזמת מידי פעם מחקרים וסקרים בקרב צרכניה. במסגרת זאת, היא ביקשה לחקור מקרוב ולעומק, את הצורך של גברים ונשים כאחד - במזון מתוק בזמן דיאטה, או שמירה על תזונה בריאה, כדי להבין את סיבותיה.
בסקר לאומי שהזמינה החברה בקרב הצרכנים השומרים על אורח חיים בריא ותזונה מאוזנת, 83% מהנשאלים, הודו כי הם צורכים גם חטיפים. מתוכם 26% מהנשאלים, השיבו כי הם צורכים את החטיפים הללו כהשלמה בין הארוחות. זאת לדבריהם, כדי "לפצות" את עצמם בגין: יום עבודה קשה, מצבי - רוח ירודים, או לחצים שונים בחיים - ע"י אכילת מצרך מתוק, מפנק ומענג.
מחברי המחקר ניסו להבין לעומק מה היא הגדרת הפינוק ע"פ הנשאלים, והגיעו לארבע קטגוריות: 50% מהנשאלים דיברו על פינוק קלאסי 29% מהנשאלים הגדירו פינוק כחוויה, 11% מהנשאלים דיברו על פינוק כתגמול משתלם ו-10% מהם הגדירו אותו כפינוק בריא. לשאלה מה נכלל בהגדרתם פינוקים מתוקים? הם השיבו: שוקולד, גלידה, עוגה, ממתקים, סודה ובירה או יין.
החטא והגמול
הצורך מובן ואף טבעי, אבל האם 'המתוק- מתוק' הזה חייב להיות גם "מושחת", "משמין", או לא בריא? לא בהכרח. המגמות המרכזיות כיום בעולם, הן לשמר את המרכיבים הבריאותיים בחיי היום יום, תוך מתן מענה גם "לחטאים הקטנים והמתוקים", אולם יחד עם זאת, לא לשבור את ערכי התזונה הבסיסיים. הכיוון הוא להמיר את אותם מרכיבים הנחשבים "מושחתים", בחומרי גלם בעלי איכויות בריאותיות גבוהות יותר: 100% טבעי, ללא חומרים משמרים, ללא חומרי טעם ריח וצבע, כבישה קרה. בשורה התחתונה המטרה היא לא להיכנע, או להתפשר על נושא התזונה הבריאה - לטובת אותו הפינוק.
איך עושים זאת? - ריבאר – מותג משקאות הבריאות המוביל - מתחבר לטרנדים הבריאותיים החדשים - מרים את הכפפה ומביא לצרכנים לראשונה, בשורה חדשה, טעימה ומתוקה, בכל הקשור לנושא הזה.
מתוק עם ערך בריאותי
במסגרת הטרנד העולמי החדש בתזונה בריאה, רשת ריבאר משיקה את סדרת SCREAMY
במסגרת הטרנד העולמי החדש בתזונה בריאה, רשת ריבאר משיקה את סדרת SCREAMY הטעמים המפנקים והמענגים עם ערכים בריאותיים מוספים. מדובר בטעמים מפנקים כמו: קפה, שוקולד מייפל וחמאת בוטנים. מקורם של הערכים הבריאותיים נובע הן מאיכות והקפדה על כל אחד ואחד.
הטעמים המפנקים והמענגים שכולנו אוהבים עם ערכים בריאותיים מוספים. מדובר בטעמים מפנקים שהצרכנים כל כך אוהבים, כמו: קפה, שוקולד מייפל וחמאת בוטנים. מקורם של הערכים הבריאותיים נובע הן מאיכות והקפדה על כל אחד ואחד מחומרי הגלם שמביאים את הטעמים הללו, בדגש על חומרי גלם איכותיים וטבעיים, אשר מטופלים ברמה הגבוהה ביותר, במטרה למקסם את המרכיבים הבריאותיים של כל חומר גלם, גם אם יש לכאורה יש לגביו תפישות המייחסות לו הקשרים של "שחיתות". ההקפדה מתייחסת למרכיבים סופר איכותיים, טבעיים בלבד, ללא שימוש בחומרי טעם ריח וצבע, ללא תוספת סוכר, טבעוני וכבישה קרה.
מעבר לכך, השילוב וליווי של חומרי הגלם הללו בעולם התוכן הרחב של ריבאר (קרי, פירות/ יוגורט/ חלב שקדים/ אגוזים) מחזקים מאוד את היתרון הבריאותי בסדרה.
לראשונה הצרכן יכול לקבל את הטעם המוכר והאהוב עם כל הערכים הבריאותיים, והכל - בכוס משקה, בטמפרטורה המתאימה, בהכנה במקום לעיני הלקוח, "על הדרך" – בדיוק כמו הגרסה המיוחדת של ריבאר.
להתאהב בהם
במסגרת הסדרה החדשה שריבאר משיקה ניתן יהיה למצוא את המרכיבים הבאים:
- חמאת בוטנים העשויה מ-100% בוטנים בכבישה קרה. טבעונית, ללא תוספת סוכר (המכיל: חלבון ושומן איכותי).
- מייפל טהור אורגני (המכיל: סידן, ברזל, מגנזיום ואנטי אוקסידנטים).
- חמאת קשיו - 100% כבישה קרה (המכילה מגנזיום).
- אגוזי לוז איכותיים (העשירים בוויטמין A).
- קפה טחון - (עשיר בנוגדי חימצון) roast and ground.
- סורבה שוקולד 17% קקאו - עשיר בקקאו, עוזר להעלאת אנדורפינים, עשיר במגנזיום וברזל ועוזר בהפחתת לחץ דם.
לראשונה הצרכן יכול לקבל את הטעם המוכר, והאהוב עם כל הערכים הבריאותיים, והכל - בכוס משקה, בטמפרטורה המתאימה, בהכנה במקום לעיני הלקוח, "על הדרך" – בדיוק כמו הגרסה המיוחדת של ריבאר.