נמסטה: פקורה תרד
מחפשים לגוון את ארוחת השבת עם מתכון פשוט וקל להכנה? קבלו מתכון טבעוני של פקורה תרד שגם מאותגרי המטבח יצליחו להכין ללא כל קושי
![(צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)](https://images1.ynet.co.il/PicServer5/2017/08/20/7980527/795435001000100538807no.jpg)
(צילום: דניאל לילה)
פקורה תרד
המרכיבים (לכ-30 יחידות):
1 חבילת תרד (עדיף מזן גוליבר שטופים)
3/4 כפית מלח
1/2 כפית כורכום טחון
1/4 כפית זרעי כמון
1 כוס קמח בסן (צ'נהדאל) - אפשר להשתמש גם בקמח טמפורה
1/4 כוס מים - להוסיף לפי הצורך
אופן ההכנה:
- מכינים את הבלילה - בקערה מערבבים את הקמח, המלח, הכורכום והכמון. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (חשוב לוודא שהתערובת לא דלילה מדי).
- מכינים את הפקורה - בסיר עם מים רותחים חולטים את התרד במשך 30 שניות, ומייבשים טוב את העלים.
- טובלים את העלים בבלילה, ומטגנים בשמן רותח משני הצדדים למשך מספר שניות.
המתכון באדיבות מסעדת מהרג'ה
![](/images/letter.png)
![](/images/arrow.jpg)
מומלצים