שתף קטע נבחר

במקום להעביר לכלי ולקרר את האוכל - מגישים בסיר לוהט ששומר את המזון חם לזמן ממושך ישירות למרכז השולחן

עמדתם שעות מול הסירים והכנתם ארוחה מושלמת לכל המשפחה. אם עד עכשיו הייתם רגילים להעביר את האוכל לכלי הגשה, זה הזמן להכיר את הטרנד הכי חם בעולם האירוח - הגשת הסיר למרכז השולחן, ישירות מהכיריים. מהם היתרונות של הגשה בסיר? ומהו מותג הסירים שתיהנו להציג בפני האורחים בו בארוחה הבאה?

להכין ארוחה משפחתית או לאורחים, היא משימה לא פשוטה, אבל אתם אוהבים אותה עד עמקי נשמתכם. הריחות שעולים מהסירים, הציפייה של בני המשפחה למאכלים המוכרים או החדשים והמסקרנים - שווים כל רגע של עבודה במטבח. בתוך תהליך הכנת הארוחה, אין ספק שהסיר הוא מרכז הבית - איתו אתם עובדים במשך שעות, אליו כולם מגיעים כדי להציץ במה שמתבשל, להסניף את ריחות הבישולים ולפנטז על הטעם הנפלא.

 

אם הסיר הוא המרכז של בישול הארוחה, מדוע שלא יגיע למרכז שולחן האוכל? הטרנד האחרון בתחום האירוח והבישול הוא הגשה של הסיר הלוהט ישירות מהכיריים למרכז השולחן, עם כף הגשה מתאימה ופתיחה של המכסה המהביל מול עיני המשפחה או האורחים.

 

עבור בשלנים מקצועיים וחובבי בישול בכל העולם, הגשה בסיר נחשבת היום כבר סטנדרט של אירוח אותנטי, המחבר באופן ישיר את שולחן האוכל לתהליך הבישול, ומפגין את הבחירה שלכם בסיר הנכון ביותר.

מהם היתרונות של הגשת הסיר למרכז השולחן? וכיצד תוכלו לבחור את הסיר הנכון שיתאים להכנת האוכל וגם ייצג אתכם בכבוד בשולחן?

 (צילום: גל בן זאב) (צילום: גל בן זאב)
(צילום: גל בן זאב)

כשמגישים סיר לשולחן, האוכל מגיע חם ונשאר חם לזמן רב

אחד היתרונות הברורים של הגשת סיר לשולחן הוא שהאוכל מגיע חם. כאשר מעבירים אוכל לכלי הגשה, ברוב המקרים הכלי שמעבירים לתוכו את האוכל קר מאוד, וכך הוא מגיע פושר לצלחות של הסועדים. במעבר לכלי ואז לצלחת - התבשיל המדהים שהכנתם עלול להפוך לעיסה קרירה. לעומת זאת, כשמגישים סיר ישירות למרכז השולחן, האוכל מגיע בדיוק בטמפרטורה בו הוא סיים להתבשל, וכפי שאמורים לאכול אותו.

 

גם לאחר סיבוב ההגשה, אם יש מזון בסיר הוא ישאר חם לזמן ממושך יותר מאשר כלי הגשה קונבנציונאלי וכך הטעמים האותנטיים וחווית האירוח יהיו טובים יותר.

 

דרך הגשה מקורית ומרשימה

אחרי שכבר הוכחתם את יכולות הבישול שלכם במשך שנים והכנתם את כל סוגי התבשילים שסבתא שלכם לימדה אתכם - זה הזמן להתחיל לשדרג את דרך ההגשה, כדי לשמור על מקוריות ולתת קצת אפקט 'וואו' בארוחה הבאה שתכינו. הגשה בסיר חם ולוהט למרכז השולחן היא דרך קלה ואפקטיבית שכולם יתלהבו ממנה. אפילו חמותכם.

 

פחות כלים לשטיפה

בשורה התחתונה, יש גם יתרון פרקטי במיוחד להגשה בסיר - פחות כלים לשטיפה אחרי הארוחה. כשאתם מארחים את המשפחה המורחבת, כל כלי הגשה או צלחת שתחסכו את השטיפה שלהם, הוא רווח נקי מבחינת משימת הניקוי והסידור. מדובר בבונוס אמיתי.

 (צילום: גל בן זאב) (צילום: גל בן זאב)
(צילום: גל בן זאב)
 

הסיר נוח לאחסון

בסיום הארוחה נשארה עוד מנה למחר?

תמיד תוכלו להכניס את הסיר עם המכסה למקרר במקום להעביר לכלים רבים ולעשות עוד בלאגן בבית.

 

מגישים סיר למרכז השולחן? בחרו את הסיר הנכון

אם בחרתם להגיש את הבישולים שלכם יחד עם הסיר, מומלץ לבחור את הסיר הנכון, שמהווה חלק בלתי נפרד מחוויית האירוח והבישול. עבור מי שמבין בבישול ויודע להעריך שילוב בין איכות, פונקציונליות וחדשנות, הבחירה הטבעית היא סיר מהסדרות המתקדמות והחדשות של סולתם.

 

סולתם מובילה את תחום הבישול בישראל כבר עשרות שנים, והיא מביאה איתה שנים של מקצוענות, מיומנות ומומחיות בפיתוח מוצרים חדשניים, אשר משרתים דורות שלמים של בשלנים ישראלים ואף עוברים בירושה במשפחה.

 

הסוד של סולתם טמון בשילוב מושלם בין מוצר פשוט, חזק, יציב ופונקציונלי, לבין איכות, חדשנות ועיצוב נקי. כשלוקחים סיר של סולתם ליד, מרגישים שמדובר בסיר 'עבודת יד', אך הוא כולל את מיטב הטכנולוגיות האחרונות בתחום.

 

בסולתם שמים דגש על תחזוקה נוחה ומאפיינים שעוזרים לכם, הבשלנים, לחסוך בזמן בישול, להביא לפיזור חום שווה בחלל הסיר, ובסופו של דבר להגיש את המאכלים המדויקים והמוצלחים ביותר.

זיכרו לצקת את המזון מהסירים לצלחות וכלי הגשה מתאים, כגון כף עץ, ניילון או סיליקון בכלים מצופים בציפוי נון סטיק על מנת שלא לפגום בציפוי.

 (צילום: גל בן זאב) (צילום: גל בן זאב)
(צילום: גל בן זאב)
  

הטכנולוגיה בשירות הבשלנים

סדרת סירי הנירוסטה Trio של סולתם מיוצרת בטכנולוגיית 3PLY, המצמידה 3 שכבות (נירוסטה, אלומיניום ונירוסטה) לגוף אחד. התוצאה מבטיחה הולכת חום שווה ואחידה, קיצור זמן הבישול, חסכון באנרגיה וקבלת תוצאות בישול מושלמות.

 

סדרות Urban Matte מציעה תחתית עשויה 3 שכבות המוצמדות בטכנולוגיית Impact Bonding, המקנה לה חוזק עמידות ופונקצונאליות מובטחת.

 

סירי היציקה של סולתם מציעים עמידות רבה, המבוססת על תהליך יציקה רב שכבתי וציפוי Non Stick בטוח לשימוש. מבנה הסיר מאפשר חלוקת חום שווה ויעילה לקבלת תוצאות בישול מיטביות, חסכון בזמן ובאנרגיה. ידיות ה-Soft Touch הארגונומיות של סירי האלומיניום היצוקים הן נעימות למגע ומבודדות חום.

 

אם אתם רוצים להכניס קצת צבע לבישול ולהגשה, סדרות Red Rock ו-Rainbow מציעות משחקי צבעים מרעננים.

 

סולתם מציעה גם מגוון מוצרים מיוחדים לבישול כגון מולטי-קוק, סיר פסטה, מחבתות פאייה, סיר לחץ, מחבתות כפולות, תבניות צלייה ועוד.

 

אם כן, אם אתם מעדיפים להתרכז בבישול, באיכות האוכל ובהגשה מקורית ומרעננת – סולתם היא הבחירה הנכונה עבורכם. הסירים של סולתם לא מתפשרים על איכות לטובת עיצוב טרנדי שייעלם בשנה הבאה. עם סולתם תוכלו לדעת שהמזון מבושל בצורה מדויקת, והאורחים שלכם ידעו להעריך את האוכל שלכם. בתאבון!

 

 

בארוחה הבאה שלכם - תוכלו להשוויץ בסולתם החדש שקניתם. לפרטים ולמבצעים מיוחדים לקראת פסח, היכנסו>>

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: גל בן זאב
סירים של סולתם
צילום: גל בן זאב
מומלצים