קורבין הודה שהגיע לאזכרה למחבלים מאולימפיאדת מינכן
מנהיג הלייבור תועד מחזיק זר באזכרה לחברי "ספטמבר השחור" - שאחראים לרצח הספורטאים הישראלים ב-1972. תחילה התנער מהפרסום, ובעקבות הסערה הודה שהגיע לטקס - אבל "לא היה מעורב בהנחת הזר"
קורבין, מבקר חריף של ישראל ויחסה לפלסטינים, ספג ביקורת קשה בעקבות פרסום ב"דיילי מייל" של תמונות מבית קברות בתוניסיה ב-2014. בעיתון הבריטי כתבו שהוא החזיק זר פרחים ליד קברים של חברים בארגון "ספטמבר השחור" – שאחראי לרצח הספורטאים הישראל באולימפיאדת מינכן. חלק מהאחראים למתקפה חוסלו על ידי המוסד.
קורבין אמר בעבר שהוא הגיע לבית הקברות בתוניסיה כדי לכבד את זכרם של חברי אש"ף שנהרגו בתקיפה אווירית של ישראל בתוניסיה ב-1985. היום הוא הודה שזר פרחים הונח לזכרם של "מי שנהרגו בפריז ב-1992". עאטף בסיסו, חבר באש"ף שישראל האשימה בסיוע לתכנן את המתקפה במינכן, נורה למוות באותה שנה מחוץ למלון בפריז.
"הייתי נוכח כשהניחו את הזר. אני לא חושב שבאמת הייתי מעורב בזה", אמר היום לכתבים בעקבות הסערה. "הייתי שם בגלל שרציתי לראות אזכרה הולמת לכל מי שמת בכל אירוע טרור בכל מקום שהוא, כי אנחנו חייבים להפסיק את זה. אי אפשר להשיג שלום ולהמשיך את מעגל האלימות. הדרך היחידה היא מעגל הדיאלוג". הערב, שלושה ימים אחרי פרסום התמונות של ה"דיילי מייל", אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו: "הנחת הזר על ידי ג'רמי קורבין על קברם של מבצעי הטבח במינכן, וההשוואה שערך בין ישראל לנאצים, ראויה לגינוי מימין ומשמאל ומכל חלקי הקשת הפוליטית".
דבריו של קורבין לא יעצרו את הביקורת עליו מצד ארגונים יהודיים וחברי הלייבור, שאומרים שקורבין מאפשר לאנטישמיות להתפשט במפלגה. חברת הפרלמנט היהודייה לוסיאנה ברגר מהלייבור שאלה אחרי דבריו של ראש המפלגה: "איפה ההתנצלות? להיות 'נוכח' זה אותו דבר כמו להשתתף".
מתנגדיו של קורבין מאשימים אותו בכישלון לסלק מהלייבור חברי מפלגה שביטאו עמדות אנטישמיות. כמה התבטאויות שלו בעבר עוררו סערה. ב-2010 השווה את המצור של ישראל על עזה למצור שהטילה גרמניה הנאצית על לנינגרד וסטלינגרד במלחמת העולם השנייה.
בתקרית נוספת שעוררה זעם לא הסכימה הנהגת המפלגה לקבל את הגדרת האנטישמיות של כוח המשימה הבינלאומי להנצחת זכר השואה. לפי כוח המשימה הבינלאומי כל השוואה בין מדיניות ישראל למדיניות הנאצים נחשבת להשוואה אנטישמית. במפלגת הלייבור סירבו לתמוך בהגדרה הזו.
בעקבות הסערה אמר קורבין שהמפלגה התייעצה עם ארגונים יהודיים כדי להגדיר כהלכה את המונח אנטישמיות. הוא אמר שחשוב לוודא "שאפשר לדון ולהתווכח על היחסים בין ישראל לפלסטינים, על עתיד תהליך השלום וכן, גם לבקר את המעשים של ממשלת ישראל בהפצצות בעזה ובמקומות אחרים. אבל אף פעם אי אפשר למתוח ביקורת באמצעות שפה אנטישמית או מתוך כוונה אנטישמית, וזה משהו שאותו אנחנו הבהרנו לחלוטין".