חשד לחיידקי סלמונלה במוצרי בשר של מעדני הגליל
בבדיקה שערך משרד הבריאות נמצא חשד לחיידק הסלמונלה בארבעה מוצרים של חברת מעדני הגליל - קבב מזרחי 400 גר', קבב רומני 400 גר', בורגר בקר 400 גר', וקבב ג'מבו כבש כ-750 גר'. החברה אספה את המוצרים מרשתות השיווק וביקשה שלא לצרוך מהם
האיסוף נעשה אחרי שבדיגום שנערך על ידי משרד הבריאות, עלה חשד להימצאות חיידק סלמונלה.
הודעת החברה מתייחסת למוצרים מסוג זה בלבד, שיוצרו בתאריכים הבאים: קבב מזרחי: 7.9.18 (בתוקף עד 6.11.18), קבב רומני: 13.9.18 (בתוקף עד 12.11.18), בורגר בקר: 5.9.18 (בתוקף עד 4.11.18), וקבב ג'מבו כבש: 6.9.18 (בתוקף עד 5.11.18).
החברה מבקשת מלקוחות שרכשו את המוצרים הללו, שלא לצרוך מהם ולהחזיר אותם לרשתות השיווק. לבירורים ניתן לפנות לטלפון 03-7357100
ממעדני הגליל נמסר, כי "המוצרים נאספו מהמקפיאים בחנויות ואף על פי שחיידק הסלמונלה מושמד לאחר בישול יסודי, כמשנה זהירות מבקשת חברת "מעדני הגליל" מצרכנייה שרכשו את המוצרים מתאריך ייצור זה בלבד, שלא לצרוך את המוצרים ולהחזירם לנקודות המכירה הקרובות.
"החברה תמשיך לייצר את מוצריה ברמה הגבוהה ביותר על פי התקנים המחמירים ביותר ובהתאם להוראות משרד הבריאות".