שתף קטע נבחר

 

השתתפה במרתון י-ם פחות משנה אחרי שרגלה נכרתה

אסתי סגל התגברה על מחלת הסרטן שפגעה ברגלה. בהמשך היא נאלצה לכרות אותה, אבל שאבה עידוד מהספורט. "לכל אחד יש נקודה שחורה ממנה הוא חייב לצאת", היא סיפרה בראיון באולפן ynet. סיפורה נחשף בסדרה "התמודדות" המשודרת בכאן

 

צפו בראיון עם אסתי סגל באולפן ynet    (צילום: אלי סגל)

צפו בראיון עם אסתי סגל באולפן ynet    (צילום: אלי סגל)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

אחרי שמונה שנים של ניתוחים, אשפוזים וכאבים בניסיון להתגבר על הסרטן שפגע ברגלה, אסתי סגל נכנעה והסכימה לכריתתה. אבל במקום לשקוע בייאוש, היא החליטה להיות מקור השראה לכל הכואבים והסובלים, והשתתפה במרתון ירושלים האחרון.

 

סגל, שסיפורה נחשף בסדרה "התמודדות" בבימויו של איתי אשר המשודרת בכאן - תאגיד השידור הישראלי, גדלה כבת שלישית מבין עשרה ילדים בבית חרדי, אך היא אינה מגדירה את עצמה כדתייה.

 

אסתי סגל מרתון (צילום: פרטי)
סגל במרתון. סיפור מדהים(צילום: פרטי)

 

"כשהייתי בת 16 הייתה לי תקופה של מרד. דברים לא היו ברורים לי, היו לי שאלות וגם לא הלכתי לבית הספר. לכן, לקראת גיל 17, כשהיו לי כאבים ברגל, אפשר היה לשייך את זה למצב הרגשי שבו הייתי נתונה או לרצון לקבל תשומת לב, ולקח קצת זמן עד שלקחו אותי ברצינות", היא מספרת.

 

מצבה אכן היה רציני עד מאוד. "היה לי גוש סרטני ברגל. גם ראו כבר בליטה משמעותית. הרופאים החליטו להוציא לי את הברך ולשים שתל ברזל. הניתוח אמנם הצליח, הגידול הוצא בשלמותו, אבל הייתה פגיעה עצבית, מה שגרם לייסורים גדולים מאוד. הייתי צורחת מכאבים ורואה את חוסר האונים של הוריי. זה קרע אותי ולמדתי לבלוע את הכאב בפנים יותר ויותר, ולחייך כלפי חוץ".

 

אסתי סגל מרתון (צילום: פרטי)
סגל. "הייסורים היו גדולים"(צילום: פרטי)

 

ואז הגיע הרגע המכונן של חייה. אסתי החליטה לקטוע את הרגל שלה מרוב כאבים. 11 חודשים לאחר מכן היא כבר השתתפה במרתון ירושלים. "הייתי בדיכאון, אבל אז החתלתי לעשות דברים שסאחים עושים, התחלתי לבצע פעילות ספורטיבית והיה לי כיף", היא מספרת בראיון באולפן ynet.

 

סגל נהנתה מכל רגע במרתון בירושלים בו לקחה חלק. היא רקדה על הכביש, חגגה עם חבריה ובעיקר נתתה תקווה לאנשים אחרים: "לכל אחד יש נקודה שחורה שעושה לנו רע, ולפעמים אתה חושב שהיא אפשר לעבור אותה. אבל אפשר להמתיק גם את הדברים הפחות טובים ולצאת מזה".

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים