רשת הגלידריות אניטה מנווה צדק מגיעה לניו יורק
צפויה לפתוח סניף סמוך לסנטרל פארק במנהטן בתחילת 2020. לרשת 4 סניפים בת"א ו-2 באוסטרליה. בשבוע שעבר הוכתרה הגלידריה הישראלית ע"י המגזין Big 7 Travel כאחת מ-50 הגלידריות הטובות בעולם
עוד רשת מזון ישראלית מגיעה לתפוח הגדול: רשת הגלידריות אניטה, שלה ארבעה סניפים בתל אביב ושניים באוסטרליה, תפתח בתחילת 2020 סניף במנהטן קרוב לסנטרל פארק שיציע 40 טעמים.
>> לסיפורים הכי מעניינים והכי חמים בכלכלה - הצטרפו לערוץ הטלגרם שלנו
הגלידה לא נמסה: ביהמ"ש אישר הסדר הנושים לרשת ד"ר לק
בטעם מתוק: בקשה לאשר הסדר נושים לרשת ד"ר לק
לטייל בעקבות הגלידות הטעימות בעולם
סניפים נוספים של הרשת צפויים להיפתח גם בעיר סן חואן בפורטו ריקו, ובקניון ווסטפילד הענק באוסטרליה. כל הסניפים בחו"ל יעוצבו בדומה לסניף הדגל של הרשת בנווה צדק בתל אביב.
בשבוע שעבר הוכתרה הרשת על ידי המגזין Big 7 Travel כאחת מ-50 הגלידריות הטובות ביותר בעולם לצד גלידריות מניו יורק, יפן, הודו ולונדון. במגזין נכתב כי אניטה היא גלידריה משפחתית שמייצרת בעצמה את חומרי הגלם כש-150 טעמים שונים מוצגים בסניפיה.
לדברי עדי אביטל, מבעלי אניטה, "לאור ההצלחה בתל אביב ובאוסטרליה, והדרישה ממקומות שונים בעולם, החלטנו להתרחב ולהביא לכל יבשת ומדינה את הגלידה שאמי אניטה ואחי ניר יצרו בפעם הראשונה לפני עשרים שנה. אני שמח על ההתרחבות לניו יורק ופורטו ריקו וצופה בשנים הקרובות התרחבות למקומות נוספים בעולם".