שתף קטע נבחר

 

טום אביב מגיש: גורמה מקופסאות שימורים

מה עושה שף שכל המסעדות שלו סגורות והוא נעול כל היום בבית? השף טום אביב מלמד במטבח הפרטי שלו איך להכין מנה של חריימה טונה - והכול ממצרכים מקופסאות שימורים

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

כל מסעדותיו של השף טום אביב סגורות. משף עסוק שלא נח לרגע הוא הפך לשף שיושב בבית - וחושב. על מה הוא חושב? גם על החיים אבל בעיקר על מה לאכול. פגשנו אותו במטבח דירתו בתל אביב, שם הוא עושה סוויץ' לכל מה שהכיר ומבשל לעצמו בבית.

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

 

עכשיו הוא מגיש לנו מתכון קל להכנה של חריימה טונה במחבת אחת, שיכול לשמש גם רוטב לפסטה או תוספת לאורז. המתכון כולו ממצרכים מקופסאות שימורים, שהשף אגר לימים הלא פשוטים האלה. צפו בסרטון, זה טוב.

טום אביב וקופסאות השימורים  ()
טום אביב וקופסאות השימורים
 

חריימה טונה מקופסאות שימורים

המצרכים:

1 קופסת שימורים של טונה בשמן

1 קופסת שימורים של חומוס

1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות

מעט צ'ילי

מעט כמון

מעט מלח

חריימה טונה מקופסת שימורים  ()
חריימה טונה מקופסת שימורים
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת, משמנים אותה בשמן של הטונה. מוסיפים את הטונה למחבת ומטגנים על להבה בינונית.
  2. מתבלים בצ'ילי וכמון, מערבבים.
  3. מוסיפים למחבת 5-4 כפות חומוס ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים מלח ומתקנים תיבול.
  5. מוסיפים 3-2 כפות מנוזל החומוס למחבת, ונותנים לו להתאדות כדקה.
  6. מוסיפים חצי פחית של עגבניות מרוסקות וממשיכים לערבב. מביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את הלהבה, ממשיכים לבשל כעשר דקות ומגישים.

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
השף טום אביב מבשל מקופסאות שימורים
מומלצים