טום אביב מגיש: סלט מקופסאות שימורים
בימים כתיקונם הוא שף של כמה מסעדות מצליחות, אבל בימי הבידוד הוא מבשל מקופסאות שימורים: השף טום אביב עם מתכון לסלט מרענן שכל כולו משימורים
צפו: טום אביב מכין סלט שכולו מקופסאות שימורים
אז אם גם אתם מילאתם את המזווה הביתי שלכם במצרכים יבשים ובקופסאות שימורים, בטח תשמחו לדעת שאפשר לעשות מזה גם לא מעט מנות טעימות: בתקופת הבידוד השף טום אביב, לראשונה בחייו, מבשל לעצמו בבית, מנות מקופסאות שימורים. והפעם - סלט חמוץ, פיקנטי ומתוק מעלי גפן, תפוחי אדמה ותירס - הכל מקופסאות שימורים. צפו בסרטון בראש הכתבה וקבלו גם הצצה למטבח הפרטי של השף.
לטור הקודם של טום אביב:
טום אביב מכין חריימה טונה
סלט קופסאות שימורים
המצרכים:
1 קופסת עלי גפן מקופסת שימורים
1 קופסת תפוחי אדמה (מוכנים וקלופים) מקופסת שימורים
2-3 כפות תירס מקופסת שימורים
2-3 פלפל שיפקה מקופסת שימורים
1/2 כפית סומק
מעט שמן זית
מעט מלח גס
אופן ההכנה:
- קוצצים את עלי הגפן קיצוץ גס, ומכניסים לקערה. מוסיפים 1/2 כפית מהמים שבקופסה.
- חותכים לקוביות קטנות את תפוח האדמה, ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים לקערה את התירס, וגם 2 כפות ממי התירס.
- קוצצים את הפלפל שיפקה, ומוסיפים אותו (כולל הגרעינים) לקערה.
- מוסיפים סומק, מלח ושמן זית.
- מערבבים הכל בתנועות חדות ומהירות.
- מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מזליפים מעל עוד קצת שמן זית, ולהגיש.