טום אביב מלמד איך להכין את הנשנוש המושלם לבינג'
עברתם כמעט על כל הסדרות האפשריות בטלוויזיה, אבל בכל זאת נשארו לכם עוד כמה עונות של משהו שעוד שלא ראיתם? יופי, בדיוק בשביל זה יש לטום אביב את המתכון המושלם לנשנוש מול הטלוויזיה: סלט אבוקדו עם עגבניות וזרעי צ'יה. ויש גם בונוס - המלצות צפייה מהשף. צפו
צפו: טום אביב מכין סלט גוואקמולי משודרג
הפעילות האולטימטיבית לימי הבידוד זה ללא ספק בינג' - צפיית רצף בסדרות הכי מדוברות, ובכאלה שאנחנו כבר שנים אומרים לעצמנו שאנחנו חייבים לראות, אבל לא מוצאים זמן לזה.
למתכונים נוספים של טום אביב:
- פתיתים ונקניקיות בסיר אחד
אז זמן עכשיו לא חסר כמעט לאף אחד, ומה יותר כיף מלרבוץ על הספה מול הסדרה האהובה עליכם, כשלידנו מנת נשנוש מושלמת? השף טום אביב, מגיש מתכון פשוט וקל להכנה לסלט גוואקמולי עם סלסת עגבניות, שתוכלו להתענג איתו כל הדרך אל הסוף המפתיע. צפו בסרטון בראש הכתבה.
גוואקמולי עם סלסת עגבניות
המצרכים:
1 אבוקדו, רך ובשל
1/2 לימון, סחוט למיץ
2 שיני שום, קצוצות דק
2 עגבניות, קצוצות לקוביות קטנות (כמו בסלט)
1 כפית זרעי צ'יה
מעט כמון
מעט סומק
2 פלפל שיפקה, חתוך (לא חובה)
מלח
שמן זית
להגשה -
נאצ'וס מקמח תירס
אופן ההכנה:
- מחלצים את האבוקדו מקליתו, ומניחים בקערת ערבוב עמוקה.
- מטפטפים מעל קצת לימון, בשביל שהאבוקדו לא ישחיר.
- מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג.
- מוסיפים שום, ומערבבים. מוסיפים את זרעי הצ'יה ומתבלים בכמון, סומק ומלח.
- מתבלים על קרש החיתוך את העגבניות במלח גס ובשמן זית, ומערבבים על גבי המשטח.
- מצלחתים - מעבירים את האבוקדו לצלוחית הגשה רחבה ועמוקה, ומיישרים אותו בעזרת כף, כך שיהיה מרוח גם קצת על הדפנות.
- שמים את העגבניות במרכז הצלחת, מוסיפים מעל העגבניות פלפל שיפקה.
- מגישים לצד קערת נאצ'וס.