בשביל המבורגר איכותי לא צריך לצאת לפארק ולנפנף - הכירו את 'סדרת המחבת'
בדיוק בשביל תקופות כאלו, בהן המנגל המסורתי של יום העצמאות ככל הנראה יעבור לתוך הבית, זה הזמן להכיר את סדרת הבורגרים החדשה להכנה מהירה על המחבת, 'סדרת המחבת' של זוגלובק. מהם הטעמים המיוחדים בסדרה, שהופכים כל ארוחה משפחתית לטעימה במיוחד? ומהם הדגשים בהכנת המבורגר על מחבת ביתית?
לא כל המבורגר הוא אנטרקוט
יודעי דבר כבר מבינים: המבורגר איכותי הוא סטייק קצוץ ומתובל, מנתח בשר איכותי. 'סדרת המחבת' של זוגלובק עשויה מנתח אנטרקוט עסיסי, על מנת להגיע למרקם, לטעם ולביס הטוב ביותר - גם בהכנה ביתית.
עוד יתרון הוא היכולת לגוון ולהשביע את התיאבון של כל בני המשפחה: ניתן לבחור בין בורגר אנטרקוט קלאסי, בורגר אנטרקוט ספייסי ספרדי ובורגר אנטרקוט עם פטריות יער.
הבורגרים ב'סדרת המחבת' אינם כוללים גלוטן ועשירים בחלבון, אחד מהרכיבים התזונתיים החיוניים לתפקוד תקין של הגוף.
כל הטיפים בדרך להמבורגר עסיסי על המחבת
אם עד היום התמחתם בברביקיו על גריל פחמים, השנה היא ההזדמנות ללמוד איך לצלות המבורגר מושלם גם על המחבת, ולקבל את הטעם המעושן של המנגל.
ראשית, בחרו המבורגר מנתח בשר איכותי, כמו אנטרקוט, המתאפיין באחוז שומן גבוה, מה שמבטיח בורגר עסיסי. אם החלטתם על ברביקיו ביתי, כדאי לבחור המבוגרים שמתאימים להכנה ביתית, כמו 'סדרת המחבת' אשר פותחה במיוחד להכנה על המחבת.
שנית, צריך להצטייד במחבת פסים או מחבת עם תחתית כבדה. הרעיון הכללי הוא לצלות את הבשר על מחבת עשויה מחומר האוגר חום ומפזר אותו במידה שווה על כל הבשר. המחבת יכולה להיות מברזל יצוק, נחושת, סגסוגת אלומיניום או כל חומר אחר שמתאים למשימה. מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק, כדי להקל על הניקוי אחרי שהארוחה מסתיימת וכולם שבעים ועייפים.
צולים על המחבת 4 דקות מכל צד מכל צד ומסירים מהמחבת.
כל מה שנותר הוא לתת לבורגר לנוח כמה דקות בצד כדי שישמור על המיצים שלו ויהיה עסיסי, ולהגיש אותו בתור חלק מהברביקיו הביתי.
ביום העצמאות הקרוב, המנגל המסורתי אולי יוחלף בברביקיו ביתי - אבל זה לא תירוץ להפסיק ליהנות מבורגרים איכותיים ועשויים היטב. 'סדרת המחבת' החדשה של זוגלובק מציעה את כל מה שאתם צריכים כדי ליצור חוויית טעם עשירה, מהירה, ובבית. ההמבורגרים בסדרה מיועדים להכנה על המחבת, עשויים נתח אנטרקוט איכותי ומגיעים בטעמים ייחודיים.
כדי להפוך את הברביקיו הביתי למשימה קלה יותר, ההמבורגרים יוצאים מהמקפיא ישירות למחבת, ומוכנים תוך 8 דקות בלבד.
טיפ לחמניה: ודאו שהלחמניה מחכה להמבורגר ולא הפוך. יש להכין את הלחמניה מראש, יחד עם הירקות והתוספות (לא כדאי להגזים, כדי לתת כבוד לבשר), ואז להניח את הקציצה החמה ישירות בלחמניה - ולהתחיל ליהנות.
אנחנו מאחלים לכם יום עצמאות שמח עם הרבה טעמים מעושנים, המבורגרים איכותיים וארוחות משפחתיות שמחות - הפעם בבית.
לפרטים נוספים על הבורגרים של 'סדרת המחבת' - בורגר אנטרקוט מהמקפיא למחבת, מוכן תוך 8 דקות>>