האורז המוקפץ שיעיף אתכם
יצאנו לדרך עם תחרות מתכוני הפסטרמה היצירתיים של זוגלובק ומתוך מאות המתכונים הייחודיים שאתם שלחתם - נבחרו חמישה זוכים
קבלו את המתכונים המנצחים, אלה שתמיד גורפים מחמאות, פשוטים להכנה ובעיקר – שמים את הפסטרמה, חומר גלם שנמצא בכל מקרר, במרכז הבמה.
אורז מוקפץ עם פסטרמה זוגלובק
אמנם היא נקראת ארוחת שאריות, אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות הארוחה הכי טעימה ביום! בימים של חופש גדול ושילוב הקורונה, כולנו נמצאים הרבה במטבח וזה דורש יצירתיות שיא יום אחר יום – למעיין שם טוב, הזוכה בתחרות המתכונים של זוגלובק, יש מתכון זריז ומזין בול.
מעיין שם טוב מפתח תקווה, פתחה את המקרר, ראתה את האורז שנשאר מאתמול וקצת ירקות ופסטרמה ויצרה מכל אלה ארוחת מלכים שהילדים שלה מבקשים שתכין שוב ושוב.
הטיפ של מעיין: "אפשר לגוון עם סוגי הפסטרמות של זוגלובק, הכל הולך. לפעמים אני בוחרת את הפסטרמה דבש ('הסוד למוקפץ שילדים אוהבים הוא הדבש') ולפעמים את הכתף".
המרכיבים:
פסטרמה דבש של זוגלובק
אורז שנשאר במקרר מאתמול
בצל
גמבה
גזר
ירקות קפואים - תירס ושעועית ירוקה (או כל דבר אחר שנשאר במקפיא)
דבש
סויה
להגשה: בצל ירוק
אופן ההכנה:
- מכינים מראש: פורסים את חבילת הפסטרמה וחותכים את הבצל, הגזר והגמבה לרצועות דקות
- מחממים מחבת עם שמן
- מכניסים למחבת את הבצל עד שמתרכך.
- מוסיפים את חתיכות הפסטרמה ומערבבים
- מוסיפים את הגמבה והגזר החתוכים ומקפיצים הכל יחד כמה דקות
- מתבלים עם סויה ודבש.
- מוסיפים את הירקות הקפואים והאורז ומערבבים היטב
- מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק.
רוצים עוד מתכונים ומידע על מוצרים? היכנסו>>